1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Jokotai
75mm tellusiteen sapluuna?

Mistä tai keneltä saisi vuokrattua tai lainattua 75mm tellusitteen asennussapluunaa?

Ja ei, ei tarvitse neuvoja miten homma hoituu ilman sapluunaa.. Hoituuhan se, mutta nyt on sapluuna hakusessa.

YV:llä vinkejä tahi jopa tarjouksia. Kiitos

JuhaTK
Käyttäjän JuhaTK kuva

Jos ei kuitenkaan löydy tai joku ei tiedä:

http://www.newtelemarkguide.com/wiki/Template:Mounting_Templates

Tuolta paperinen. Printtaa ja tarkista mittakaava. Merkkaa keskilinja sukseen (maalarinteippiä suksen pintaan), paperijigi haluttuun paikkaan (tässä sitten paljon erilaisia mieltymyksiä mihin laittaa) ja merkkaa pistepuikolla tai piikillä reikien paikat. Ja niihin sitten oikean kokoiset reiät. Suosittelen hankkimaan ihan tohon tarkoitukseen terän - ei tule liian syviä reikiä... Helppoa ja ihan yhtä tarkkaa kuin metallisella asennusjigillä. Hitaampaa kylläkin.

R8ssa sitten kait kahta eri reikäversiota jos niitä asentelet. Ja muista tarkistaa että printissä mittakaava just eikä melkein kohdallaan.

Muutaman kymmenen paria asennellut, telluja/alppeja ja dynafitteja ja hyvin toimii. Ja netistä löytyy videoita.

Noita templateja löytyy muualtakin, tässä alppisiteisiin:

http://www.tetongravity.com/forums/showthread.php/153971-Binding-Mount-P... ja google löytää lisää ja tellupuolella ainakin g3 ja voile switchback samoja

jaakko

kiellon päälle, jos ei muuten niin muille puuhastelijoille:

tulostin freedomeja asentaessani sabluunan piirtoheitinkalvolle, auttoi mielestäni asemoimaan keskilinjaan nähden, ja koko ajan homman edetessä on helppo tarkistaa että kalvo on edelleen samoissa merkeissä kuin reikien merkkausta aloitettaessa.

 

Jokotai

Kiitoksia vinkeistä ja linkeistä. Yritän kuitenkin vielä jostakin ihan oikean sapluunaan löytää, kun siteet pitäisi laittaa/vaihtaa useampaan sukseen. Eli laiska kun olen, niin mahdollisimman helpolla pitää selvitä Smile