1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
seikkailukutsuu
Välineiden vuokraus

Hei!

Ajattelin vinkata kaikille, joilla on samanlainen tilanne kuin itsellä, eli urheilu- ja retkeilykamat pölyttyy suuren osan ajasta varaston perällä, niin ne kannattaa laittaa vuokralle Jakokulma-sivustolle.

https://www.jakokulma.fi/ 

Sivustolla saa itse päättää jokaisen vuokrauspyynnön kohdalla, hyväksyykö sen vai ei, joten jos kamoille tuleekin omaa tarvetta, niin voi yksinkertaisesti hylätä toisen käyttäjän tekemän pyynnön. Vuokraushinnan saa myös päättää itse, ja maksusysteemi on tehty turvalliseksi, eli helppoa rahaa välineistä, jotka muuten lojuvat kaapin perällä. Vuokrauksen jälkeen voi antaa julkista palautetta toisesta osapuolesta vähän kuin Airbnb:ssä, joten muutkin ihmiset tietävät, minkälaisten käyttäjien kanssa ovat tekemisissä. Itsellä vuokrausilmoituksen tekemiseen meni noin 5 min. 

Samoin sivusto toimii hyvin myös tavaroiden vuokralleottamiseen siinä tapauksessa, että et halua hankkia jotain urheilu- tai retkeilyvälinettä omaksesi.

 

Korpijaakko

Laitetaanpa lisäksi pari muuta vuokrauspalvelua tiedoksi:
- Vanha kunnon Kuinoma: http://kuinoma.fi/ulkoilu
- Erikoistuneempi Retkirent: https://retkirent.fi/
- Lisäksi useat kaupalliset toimijat vuokraavat tietysti omia välineitää. Esim. allekirjoittanut vuokraa packraft-lauttoja. Lisätietoja löytyy https://korpijaakko.com/packraft-vuokraus/ -sivulta.