1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Markku Jussila
Keskiviikkoillan SUP-sessio

Todettiin kavereiden kanssa että suppailussakin olisi mukava säännöllisesti meloa tuttujen ja uusien tyyppien kanssa, testailla vähän toisten kamoja, oppia toisilta kikkoja jne...

Keskiviikkoilta aina parillisilla viikoilla (21.8, 4.9,...). Vapaamuotoisesti esimerkiksi klo 18 alkaen niin ehtii töiden jälkeen poiketa syömässä jotain ennen suppisessiota.

Paikkana aina joku Helsingin keskustan lähellä hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä missä olisi myös P-paikkaa autojengille.

Ensin kokeillaan 21.8 Hakaniemeä. Korkeasaaren lauttalaiturille on 150 metriä metrolta, sporalta ja busseilta. Siinä on Korkeasaaren kävijöitä varten kohtuuedullinen P-paikka, johon saa arki-iltaisin aina auton. Parkkimaksuksi riittää 4 euroa.

Korkeasaaren lauttalaiturin vierestä pääsee rannasta helposti veteen. Siitä on helppo meloa moneen suuntaan kivoja reittejä: Pitkänsillan ali ja Siltasaaren rantaa Eläintarhanlahdelle, siitä eteenpäin Töölönlahdellekin, toiseen suuntaan Tervasaareen tai Korkeasaaren ympäri,...

Melomisen jälkeen tuolla Hakaniemen alueella on baareja joihin pääsee supin kanssa rantaan after-sup-bisselle. Ja jos tulee kylmä niin voisi mennä vaikka Kulttuurisaunaan after-sup-saunaan.

Jos jengiä kiinnostaa ja on kivaa niin jatketaan aina 2 viikon välein parillisilla viikoilla vastaavia sessioita.

peksiko

Kuulostaa hauskalta, mä olen ainakin messissä ensi keskiviikkona.

PeeTee

Teoriassa jees.

[quote=Markku Jussila]Voisi ensin kokeilla Hakaniemeä. Korkeasaaren lauttalaiturille on 150 metriä metrolta, sporalta ja busseilta. Siinä on Korkeasaaren kävijöitä varten kohtuuedullinen P-paikka johon saa arki-iltaisin aina auton. [/quote]

Voisiko joku tarkentaa tuota P:n hintaa ja tarkistaa että auto saa olla pitkään siinä. En välttämättä haluaisi tuoda bussissa suppia Hakaniemeen.

steppenwolf

Hakaniemen ranta on pääosin pysäköintimaksuvyöhykettä 2 eli 2€/tunti klo 21 asti. Sillan vieressä on (ollut) pieni ilmaisparkkis, mutta en tiedä onko enää. Kalliossa 3-vyöhykkeellä pysäköinti maksaa euron tunnilta.

Markku Jussila

Tulkaa vaan julkisilla. Hyvä saada supit näkyviin metrossa ja busseissakin. Eikä ole enää ruuhka-aikaa.

Tuota Korkeasaaren P-aluetta varten pitäisi tosiaan varata 4 euroa, jolla saisi pitää about koko session ja sen jälkeen onkin aamuun asti ilmaista.

Ilmaisia paikkoja Hakaniemen alueella:
- Krunan puolella Hakaniemen sillan alla, katuosoite Siltavuorenranta (https://www.google.fi/maps?ll=60.176547,24.957569&spn=0.005891,0.018303&...). Usein täynnä jo klo 18 jälkeen.
- Merihaan Palloilutalon paikat Merihaan parkkihallin 2.kerroksessa. Katuosoite Haapaniemenkatu 12 (aika keskellä tätä karttaa https://www.google.fi/maps?ll=60.180015,24.961125&spn=0.001483,0.004576&...).
- Sörnäisten rantatien hiekkaparkki, Katuosoite Hanasaarenkatu (https://www.google.fi/maps?ll=60.183382,24.964553&spn=0.002966,0.009152&...)

Tuokaa suppi rantaan ja käykää sitten heittämässä auto jonnekin noista. Rannassa joku vahtii suppia sen aikaa. Tai melokaa noiden läheltä tuonne Hakaniemeen. 10 minuutin melonnat, Sörnäisten rantatien parkista ehkä 15.

Oisko kimppakyydeissä järkeä. Laittakaa viestiä jos joku tulosta lännestä, idästä tai pohjoisesta ja kattotelineille mahtuisi vielä pari suppia.

samijäbä

Vinkkinä, Ihana-kahvilan vieressä on laituri ja reippaasti parkkitilaa, ja Hakaniemeen ei montaa minuuttia siitä melo.

Sami

Markku Jussila

Keskiviikoillalle tulossa hyvä sää. Eli suppaillaan porukalla Hakaniemen alueella.

Tein modernin Facebook-tapahtumankin: https://www.facebook.com/events/157687657758044/

Tulkaa siis suppailemaan keskiviikkona duunien jälkeen ja kutsukaa kaveritkin. Fun fun fun till autumn takes the supboard away!

Aino-Maija

Ovatko myös aloittelijat tervetulleita eli henkilöt jotka ovat käyneet vasta kahdesti suppaamassa..?

Markku Jussila

[quote=Aino-Maija]

Ovatko myös aloittelijat tervetulleita eli henkilöt jotka ovat käyneet vasta kahdesti suppaamassa..?

[/quote]

Tietysti!

Itse asiassa Arctic Surfin ukot sanoivat että ovat itse tietysti tulossa ja heidän mukanaan kulkee aina muutama ylimääräinenkin lauta. Eli löytyy pikkukorvausta vastaan varmasti lauta lainaankin.

Jos siis on kokeillut joskus suppaamista, tykännyt siitä ja haluaa meloskella keskiviikkona lainalaudalla vähän porukassa, niin mukaan vaan!

Jos ei ole koskaan ikinä kokeillutkaan, niin vinkkejäkin varmaan saa. Ja joku voi lainata lautaansa muutaman minuutin kokeiluunkin. Mutta ehkä parempi mennä ihan ensikokeilu ottamaan jonnekin kurssille, testipäivälle tai vuokraamoon. Ja vasta sen ensikokeilun jälkeen mukaan keskiviikkoisin meloskelemaan ja viihtymään.

Markku Jussila

Meitä oli eilen kourallinen.

Pumpattavien valta-asemasta voisi päätellä ettei jengi kauheasti kovia supeja kotirannasta jaksa muualle kuljetella. Ulkoiluttakaa vaan rohkeasti koviakin lautoja keskiviikkosessioille niin näkevät nekin uusia vesiä.

Hakaniemen kaltaiset kapeahkot satama-altaita muistuttavat paikat on jänniä. Pientenkin veneiden aallot jää pyörimään betonien väliin tosi pitkiksi ajoiksi. Ne aallot kulkevat edestakaisin eri suuntiin kimpoilleen kovista rantabetoneista ja laitureista. Fiilis oli vähän kuin mainingeissa meloessa.

Nyt kaivattaisiin ideoita seuraavan keskiviikkosession paikasta. Jos 2 viikon päästä olisi niin se olisi siis ke 4.9. Joku Helsingin ytimen lähellä oleva paikka jonne pääsee tarvittaessa julkisillakin ja jossa olisi silti parkkipaikkakin lähellä.

Kuvat: 
Apeli

Laajasalo ei ole ytimen lähellä, mutta siellä on ihan kivoja paikkoja. Laajasalon uimarannan vieressä on parkkis ihan rannassa, ja Jollaksessa pääsee Villingin päädystä 15-20 minuutin melonnalla ulkosaaristoon. Meren maininkia on aika hauska meloa.

Vaatetuksesta päätellen vesi oli aika lämmintä tai sit kaatumista välteltiin muuten vaan?

Markku Jussila

Parillinen viikko alkamassa eli ke 4.9. voisi taas kimppasuppailla. Nykyennustella sääkin suosisi taas keskiviikkona viikonlopun sateiden jälkeen.

Olisiko Ruoholahdessa muuta melottavaa kun kanava? Metrolla pääsisi ja Jätkäsaaren puolelle tai Kaapelille saa tohon aikaan autoa aika helpolla parkkiin. Toisaalta kiva se kanavakin on.

PeeTee

Voisin yrittää saapua paikalle.

jjhenttonen
Käyttäjän jjhenttonen kuva

Ruoholahdesta voi meloa vaikka Kiinaan.

Markku Jussila

Huomenna keskiviikkona klo 18 aikaan Ruoholahden kanava! Kokoonnutaan siinä Ruoholahdentorin kävelysillan kohdilla.

Muut tarjoavat lopuksi oluen/oluet sille joka tulee metrolla Ruoholahteen, eiks joo! Kanavan vierustan terassit taitavat olla vielä auki joten joka tapauksessa poiketaan lopuksi after-sup-lasillisille.

Relaa
Käyttäjän Relaa kuva

Arctic Surf tiedottaa että suppaajien keskiviikkosessiossa on mahdollisuus vuokrata lauta jos ei ole omaa: https://www.facebook.com/events/411478735623707/

---------------------------------------
Elämä on ulkona. Relaa netissä.
---------------------------------------

jjhenttonen
Käyttäjän jjhenttonen kuva

Ruoholahden merihenkisin kuppila on ravintola Poiju, joka on kanavan suulla. Muita ei kannata edes harkita.

Markku Jussila

No kohta nähdään Ruoholahdessa.