1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
HSKG-tiimi
HSKG lähestyy

Hanko Sea Kayak Gathering 2014 (HSKG) starttaa kuukauden päästä! Vielä muutamia paikkoja auki Pohjoismaiden suurimpaan melontatapahtumaan, joka järjestetään Hangon Tulliniemessä 22.-24.8.

 

HSKG:n perusajatus on ollut antaa kaikille melojille mahdollisuus tavata, pitää hauskaa yhdessä, luoda uusia kontakteja ja oppia uutta. Tapahtuman järjestää Pohjoismainen Merimelonnan Ohjaajayhdistys, NIL Suomi talkoovoimin.

 

Osallistumismaksu: 130€. Sisältää kolme omavalintaista kurssia sekä maissa tapahtuvan ohjelman.

 

Kursseja on tarjolla aina aloitteilijoista kokeneisiin konkareihin.  Katso lisää infoa http://www.nilfinland.fi/hskg ja varaa oma paikkasi pian!

Facebookista löydät meidät linkistä: https://www.facebook.com/groups/48234542881/?fref=ts

 

kiravuo

Suosittelen aika varauksetta kaikille retki- ja merimelonnasta ja kajakkileikeistä kiinnostuneille. Meillä on ollut tuolla seurasta porukkaa ihan aloittelijoista konkareihin ja kaikki ovat viihtyneet ja oppineet uutta. Tilaisuuden fiilis ja ilmapiiri on kiva, jotain Burning Manin tapaista, kaikki viihtyvät ja juttelevat muiden kanssa. Retkimelojat nyt muutekin ovat toki aika rentoa porukkaa.

Meidän seuraan tuolta on konkretisoitunut paljon reippaampi ote pelastuksiin ja melatekniikkoja, joissa melaan pannaan oikeasti voimaa ja melojan painopiste on kajakin ulkopuolella. Sekä Dubsiden ja Jönsin köysileikit.

kiravuo