1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Tada
Selkämeren kansallispuistoon melomaan?

Hei,

en löytänyt netistä juurikaan matkakertomuksia melontareissuista Selkämeren kansallispuistossa. Jos täältä löytyy siellä käyneitä ihmisiä, olisi hauska kuulla, millaisen reitin menitte. Esimerkiksi miten kauan meni ja missä yövyitte? Minulla on mielessä viikonloppu- tai viikon reissu teltalla ja suojaisempia reittejä pitkin, koska melontakokemusta ei vielä ole niin paljoa, että kovalla tuulella melominen olisi mukavaa. Ja nimenomaan Selkämeren puistoa ajattelin, koska käyn siellä päin usein noin muutenkin, niin lähipuistossa olisi kiva käydä.

marujo

Moi! Ei ole selkämereltä omaa kokemusta, mutta olisiko tuosta apua: http://www.wildnordicnature.com/?p=/kesalla/melontasafari_selkameren_kan...

Jos yleisen neuvon merimelontaretken suunnittelusta kärsii antaa: kannattaa tehdä useampi vaihtoehtoinen reitti- ja yöpymissuunnitelma, joista voi sitten matkan aikana valita olosuhteisiin sopivan. Varsinkin yksin meloessa on mentävä turvallisuus edellä. Ylimääräinen päivän-parin ruoka ja vesivara on hyvä olla mukana, jos keli esim yön aikana kovenee, voi sitten rauhassa odotella tyyntymistä.