1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
sylvain
Seabird lasikuitukajakit

Hei, näyttää olevan seabird kajakeilla kovia tarjoukisa ja kyselisin onko minkälainen laatu lasikuitupaateilla?. Kuulin , että luukut vuota, viimeistely hieman puutteellinen? Onko kokemuskia?

herra nylppy

Omaan laivastooni kuuluu 600 Sport (2013). Hinta/laatusuhde on mielestäni ok. SB:llä on takavuosina ollut laatuongelmia. Oman lotjan layup on advantage, ja paikkailua on ollut, mutta se on käyttäjän vika. Ko. malli on btw hiton nopea, ja kiihtyy sileällä hyvin. Terävässä sivuaallokossa haastava.

Työn laatu on keskinkertaista, mutta kestää mielestäni vertailun yleisellä tasolla kohtuullisen hyvin. Olet olettaakseni puuhannut kajakkien kanssa, joten pystyt korjaamaan puutteet esim. luukkujen osalta. Ei ole rakettitiedettä.

SB:n laajan tarjonnan takia en uskalla kommentoida muita malleja, tämä on vain yksi näkemys. Luultavasti laatuongelmat on saatu korjattua vuosien varrella.

- Nylpytystä jo vuodesta 1973!

Lefa
Käyttäjän Lefa kuva

Meillä on iso kaksikko Nordr XL3 hybrid carbon/kevlar -materiaalisena. Nyt vajaan yhden kesän kokemuksella olen siihen erittäin tyytyväinen. Se on hyvin suunniteltu ja huolella tehty. Mielestäni minulla on kompetenssia tuotteen laadun arvioimiseen koska olen suunnitellut, tehnyt ja teettänyt lujitemuoviosia teollisuusmitassa. Laivastossamme on myös 2 yksikkökajakkia ja MadRiver-inkkari.
Ainoa ihmetys tulee kajakin virolaisesta myyjästä. Kaupanpäällisenä tulevat melontaliivit tilasin keltaisena ja pyysin tilaukselle vielä tilausvahvistuksen. Siitä huolimatta sain punaiset. Parin tiukan reklamoinnin jälkeen (eka ei tehonnut) sainkin keltaiset, mutta punaisia myyjä ei ilmeisesti halua takaisin, koska mitään kunnollista palautusohjetta en ole saanut. Omalla kustannuksellani en niitä tietenkään lähetä.