1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Juha Viitala
Vuoden ulkoiluteko -palkinto 2013

Relaa.com myöntää tänä vuonna toisen kerran Vuoden ulkoiluteko -palkinnon Helsinki Adventure Night 2013 -tapahtumassa, 19.10.2013. 

Tuleeko sinulle mieleen palkintoehdokkaita? Onko joku henkilö, yhdistys, kaupunki ym. ansainnut mielestäsi palkinnon? 

Keräämme relaalaisten ehdotuksia ja otamme ne palkintoraadin käsittelyyn. 

Relaa myöntää palkinnon sekä jakaa kunniamainintoja parhaille ehdokkaille. 

Terveisin, 

Vuoden ulkoiluteko jury

 

 

Rockstar

Helsingin kapungille tunnustusta mm. Herttoniemen, Siilitien ja Vuosaaren uusista betonisista skeittiparkeista. Lisäpinnoja tulee Kalasataman alueen antamisesta betoniparkille. Sanoisin että kaupungin aktiivisimmin käytössä olevia ulkoilu ja harrastuspaikkoja joidenlaiset on puuttuneet aiemmin kokonaan lähes koko Suomesta. Ilm. vähän heltisivät Pirunkallion jääkiipeilypaikankin suhteen.

Juha Viitala

Omakustannekirjojen tekeminen on kyllä aina myös muistamisen arvoinen teko. Esim. Vapaalasku ja Etelä-Suomen bouldertopo. Toki SKIL:lle voisi antaa elämäntyöpalkinnon Suomen kiipeilytoposta ym. 

kilpuri

Vuoden ulkoiluteko sille nörtille joka on korjannut Relaan pitkästä aikaa toimimaan ees tätä nykyvauhtia.

Markku Jussila

[quote=kilpuri]Vuoden ulkoiluteko sille nörtille joka on korjannut Relaan pitkästä aikaa toimimaan ees tätä nykyvauhtia.[/quote]

Ei kun Vuoden ulkoiluteko sille nörtille joka sai Relaan toimimaan tuskaisen hitaasti kesällä! Ihmiset joutuivat menemään netistä ulos ja siellä sattui olemaan sopivasti paras kesä vuosikymmeniin *biggrin*.

Relaa
Käyttäjän Relaa kuva

[quote=kilpuri]Vuoden ulkoiluteko sille nörtille joka on korjannut Relaan pitkästä aikaa toimimaan ees tätä nykyvauhtia.[/quote]

Välitämme kiitoksen!

[quote=Rockstar]Helsingin kapungille tunnustusta mm. Herttoniemen, Siilitien ja Vuosaaren uusista betonisista skeittiparkeista. Lisäpinnoja tulee Kalasataman alueen antamisesta betoniparkille. Sanoisin että kaupungin aktiivisimmin käytössä olevia ulkoilu ja harrastuspaikkoja joidenlaiset on puuttuneet aiemmin kokonaan lähes koko Suomesta. Ilm. vähän heltisivät Pirunkallion jääkiipeilypaikankin suhteen.[/quote]

Helsingin Kaupunki palkittiin jo viime vuonna. Kaupunki sai silloin siis Kunniamaininnan. Perusteluissa mainittiin myös nuo betoniparkit.

---------------------------------------
Elämä on ulkona. Relaa netissä.
---------------------------------------