1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Timoa
Ulkoilublogit suomesta

Moi, kerään listaa ulkoiluun liittyvistä blogeista suomesta joko suomeksi tai muilla kielillä. Blogit on listattuna päivitysjärjestyksen mukaan osoitteessa http://ulkoilublogit.blogspot.fi/ 

Aikaisemmin keräsin listaa itselleni kirjanmerkkeihin, mutta miksi en tekisi sitä kaikkien saataville? Jos mielessäsi on blogi joka puuttuu listasta niin kommentoi alle tai blogin kommentteihin. Listalla on kaikkea ulkoiluun liittyvää. Melontaa, retkeilyä, vaellusta pyöräilyä yms. Selkeästi treenipäiväkirjatyyppiset blogit ja ainoastaan luonnon havannointiin liittyvät olen jättänyt pois. Toivottavasti tämä saa "piilossa" oleville blogeille näkyvyyttä ja helpottaa lukijoita. Mahdollisesti jo blogiaan kirjoittava saa enemmän liikennettä joka motivoi kirjoittamisen jatkamista (toivottavasti) sekä lukijoiden kommentointia.

Mitkä blogit puuttuvat?

Relaa
Käyttäjän Relaa kuva

Puuttuvat Relaassa olevat blogit. Relaa on siis avoin kaikille ulkoilubloggaajille ja täällä on jo aika monta hyvää blogia. Relaa on hyvä ja luonteva paikka ulkoilublogeille, koska täällä blogi saa automaattisesti paljon ulkoilusta kiinnostuneita lukijoita.

http://www.relaa.com/blogit

Voisi mainita ainakin esim. seruaavat: Planetskier, Neito pihalla, Pikku-Matti maailmalla, Kapuan matkassa, Vuorille, Tuulesta temmattua,...

Hyvä idea tällainen kattava blogilista. Sellainen voisi sopia Relaan Kekoihinkin niin olisi helposti löydettävissä.

---------------------------------------
Elämä on ulkona. Relaa netissä.
---------------------------------------

Timoa

Blogger on vähäsen rajallinen... Koitin lisäillä, mutta bloggerin ohjelma ei löydä sopivia tietoja eikä päivitys automaattisesti onnistu.

"Tämän URL-osoitteen syötettä ei voitu tunnistaa. Blogitekstejä ja päivitysaikaa ei näytetä. Haluatko silti lisätä URL-osoitteen"

Onko relaan blogeihin olemassa RSS feediä tai muuta linkkiä jossa listaus onnistuisi? Parempi "koodaaja" tekisi itse sopivan, mutta minulla ei ole taitoja lähteä kikkailemaan sivun kanssa.

 

Onko muilla vinkkejä puuttuvista blogeista? 

Relaa
Käyttäjän Relaa kuva

Jokaiseen blogiin on toki RSS-syöte. Ohjetta:

http://www.relaa.com/rss-syotteet

---------------------------------------
Elämä on ulkona. Relaa netissä.
---------------------------------------

Timoa

No niin. Nyt relaan blogit löysi tiensä listaan. Tällä hetkellä on yhteensä 53 blogia. Antaa tulla lisää vinkkejä!