1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Kohto
Omat postaukset Relaassa?

Onkohan uudessa Relaassa jotain sellaista toimintoa, jolla näkisin postaukseni Relaaseen listattuna? En nyt ihan äkkikatsomalta sellaista löytänyt...

Muistaakseni vanhassa Relaassa oli toiminto, jolla näki ainakin omat avaukset. Nyt tästä uudesta en sellaista löytänyt. Tietenkin kaikkein paras olisi sellainen toiminnallisuus, joka listaisi ensinnäkin omat avaukset ja toisaalta haluttaessa myös kaiken oman kommentoinnin eri aiheisiin.

Relaa
Käyttäjän Relaa kuva

Nyt pitäisi oman profiilin yhteydestä löytyä välilehdet omille avauksille ja kommenteille. Vastaava välilehti kuin oli aikaisemmin omille avoimille myynti- ja ostoilmoituksille.

---------------------------------------
Elämä on ulkona. Relaa netissä.
---------------------------------------

akallio

En löydä enää keskustelupalstalta toimintoa, jolla näkisi uusimmat viestit, enkä myöskään nappulaa, jolla voi luoda uuden aiheen. Tämä siis huoltokatkon jälkeen. Mihinkähän ovat kadonneet?

plajunen
Käyttäjän plajunen kuva

Huollon yhteydessä foorumi päivittyi ja napit katosivat sen myötä jonnekin. Selvitämme asiaa parhaillaan!

Instagram @fabulouspetteri

plajunen
Käyttäjän plajunen kuva

Uusien aiheiden lisääminen toimii jälleen.

Instagram @fabulouspetteri

beomaster

Jokohan se "uudet viestit" -nappula on löytynyt? Keskustelujen etusivulla olevat aihekohtaiset "uusi"-napit ei ainakaan toimi. Uusia viestejä ei aiheesta löydy tai päinvastoin nappia ei ole, mutta uusia viestejä löytyy. Hankaloittaa foorumin käyttöä enemmän kuin sata jänistä.

JM

Chromella ei pääse lukee ku ekan sivun keskustelusta. Mikäli keskustelussa sattuu olemaan uusi viesti, sitä klikkaamalla pääsee vikalle sivulle. Sivunumerot ja edellinen/seuraava linkit puuttuu.

akallio

Minäkin kaipailisin uusien viestin näyttöä. Nyt ainoa mitä löysin, on koko portaalin etusivun lyhyt lista.

plajunen
Käyttäjän plajunen kuva

Kiitos palautteesta! Päivitin forumin. Nyt pitäisi sivutusten toimia ja uusien viestien löytyä paremmin. Päivitämme lokalisointeja ja ulkoasua kunhan keretään!

Instagram @fabulouspetteri

beomaster

Tämä osoite http://www.relaa.com/forum/new vie edelleen whiteoutiin. Ennen sai suoraan listan uusista viesteistä. Ja ne uudet viestit sais kuittautua sillä, että ne käy lukemassa, eikä tartteis erikseen merkitä kaikkea luetuksi.

plajunen
Käyttäjän plajunen kuva

Korjattu! Laittakaa vaan tänne rapsaa, jos tuntuu että joku näyttää väärälle tai toimii oudosti niin korjataan pois!

Instagram @fabulouspetteri

Maco

Mites noita omia viestejä voi poistaa tai muokata? En kyllä löydä mistään tämmöistä toimintoa.