1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
KAP
Hilleberg/Helsport/muita telttoja -15%/-20%/(-35%?)

Kalevan Prismassa oli Hillen, Helsportin ja ainakin GoLite(vanhaa varastoa) teltoissa -20% hinnasta pois. Viikonloppuun asti siellä on asiakasomistaja päivät eli muukin krääsä on -15%.

Kaiketi noista -20% tuotteista saa vielä tuon -15% eli kokonaisalennus voi olla -35%. Tuosta en ole täysin varma, mutta viime syksynä samoilta päiviltä sain kassalla alennetuista tuotteista lisäksi tuon -15%. Kassatyttö kokeili ilman tuota lisäalennusta, mutta sanoin että "eikös näistä tule myös se -15%", niin hän korjasi alennukset kohdilleen.

Hilleä oli vielä jäljellä noin 20 telttaa(Akto(punainen), Nallo2+GT, joku isompi Nallokin taisi olla, joku Kaitum, Jannu, olikohan Keron4, en muista kaikkia malleja... Kaikkia malleja ei ollut molempia värejä) ja Helsportteja oli noin 10 kpl. Fjellun teltat taisi olla vain tuon -15%. Eli jos Hilleä tai Helsporttia on ajatellut hankkia niin tuolta kannattaa käydä katsomassa löytyisikö sopivaa...

Cooler

Tuota ööö...

Eiköhän tuo -15% prossaa tule alennetusta hinnasta, eli ovh - 20%, siitä summasta vielä 15%. Koska muutoin tuolla laskukaavalla 

1 Litra Hendricks giniä 44% + 1litra Jaloviinaa 38% + 1litra Vikingfjord vodkaa 40%  niin mulla on:

3 Litraa 122% alkoholisotkua, siinä on jo tosi tislaaja ollut asialla.

Kerran luulin olevani väärässä - Erehdyin

Relaa
Käyttäjän Relaa kuva

Kiitti KAP hintavinkeistä. Niitä vartenhan on Relaassa olemassa vakiintunut säie, jonka avulla diilihaukat löytävät erikoissupertarjoukset parhaiten: http://www.relaa.com/keskustelut/v%C3%A4lineet/14963?page=8 Eli sutikaamme jatkossakin hintavinkit sinne, tackar.

---------------------------------------
Elämä on ulkona. Relaa netissä.
---------------------------------------

Yudi

Varmaankin Prisma pienentää retkeilyvälinevalikoimaa, kun ottavat XXL:n samaan kiinteistöön. Eli myyvät varmaan tavarat pois ja uusia ei tule Prismaan.

kilpuri

[quote=Yudi]

Varmaankin Prisma pienentää retkeilyvälinevalikoimaa, kun ottavat XXL:n samaan kiinteistöön. Eli myyvät varmaan tavarat pois ja uusia ei tule Prismaan.

[/quote]

Tostahan täällä relaassa oli vähän toisenlaista tietoa toisessa ketjussa: http://www.relaa.com/comment/174884#comment-174884

Yudi

Tuossa ketjussa taisi juuri olla tarinaa Kauppalehden artikkelista miten S-ryhmä aikoo tehdä yhteistyötä XXL:n kanssa. Enpä itse usko että tuohon Prismaan tulee yhtä kattavaa teltta valkoimaa enää kun ne entisetkään eivät näyttäneet menneen kaupaksi kovinkaan hyvin.

Eli veikkaan että XXL:ään tulee tarjolle erikoisempi ja kalliimpi tavara. Prisma pitää valikoimissa vähän edullisemmat ja paremmin kiertävät tuotteet.