1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
la.te
Kannattaako Bodøn alueen tietulleja maksaa?

Ajelin Luleåsta Norjaan Bodøøn matkalla Lofooteille ja siinä oli ilmeisesti E6:lla tai 80:llä jotain automaattisia tietulleja. Tulli ottaa ilmeisesti kuvan, eikä sitä pysty siinä paikalla mitenkään maksamaan. Kannattaakohan ne jotenkin maksaa jossain? Seuraako lasku kotiin sakon kanssa?

Tässä vaiheessa ei ole mitään hajua, miten maksu hoidettaisi, vaikka reiluahan se olisi. Joku infonumero siellä kyltissä luki. Huoltoasemallakaan ei tiedetty mitään. Ihan sama homma oli Ruotsissakin, eikä maksuja tullut. Auto on Suomen kilvissä ilman EU-tunnuksia.

Maco

Sen automaattisen järjestelmän avulla ne just kerätään ja rekisterinumeron perusteella, mikäli ei ole autopassin lähetintä autossa ja eihän sitä matkailijoilla ole, kun ei ole jokaisella lokaalillakaan. Siihen laskun saapumiseen saattaa mennä aika kauan, jopa puoli vuotta, mutta kyllä ne aina sieltä on tullu, eikä niissä mitään ekstraa ole ollut.

Maco

Tuossa on linkki, jos haluat katsella http://www.autopass.no/en/visitors-payment

tellus

Mulle tuli viime kesän Bodön reissulta kotiin jälkeenpäin tietullilasku, se ei montaa euroa ollut. Lähinnä tuli mieleen että se laskun lähettäminen kaikkineen maksaa heille about tietullin suuruuden verran Smile

la.te

Tuli tässä vuoden alussa tosiaan se muutaman euron lasku ja valokuvatkin sai katsella