1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Cowalaki
MYYTY -palsta Puotiin

Kannattaisikohan Puotiin perustaa ihan oma MYYTY -palsta, koska ainakin MYYDÄÄN puolella on varmaan puolet MYYTY. Tietenkin jokainen voi ihan itse poistaa myymänsä kamojen ilmoitukset, mutta jostain syystä MYYTY:ä ilmoitellaan edelleen. Tämä pohdintani varmaan kuuluu SONTA -osastoon (tai ei kuulu mihinkään), mutta kunhan nyt postasin tekemisen (ja muun) puutteessa tänne... 

BornBarefooted1971

Ei missään nimessä ollut "sontaa" tämä kommentti eli täällä kannatetaan kovasti tätä ehdotusta, sillä nuo MYYTY-ilmoitukset eivät aiheuta myynnissä olevia tuotteita hakeville ihmisille kuin 1) harmistusta ja 2) jännetupentulehduksen kun joutuu skrollailemaan hiirellä enemmän sivuja verrattuna tilanteeseen, jossa MYYDÄÄN-palstalla olisi vain edelleen myynnissä edelleen olevia ilmoituksia.

Vielä parempi olisi tietysti se, että poistaisimme täysin mahdollisuuden laittaa myynnissä aiemmin olleen tuotteen statukseksi "Myyty" ja tilalle tulisi yksinkertainen "Poista ilmoitus" -linkki, jonka kautta ilmoituksen voisi poistaa nopeasti 2-3 napin painalluksella kuten Torilla.

Nyt ilmoituksen poistaminen on sangen mutkikasta, koska 1) joudut kirjautumaan Relaa-foorumille, 2) klikkaamaan "Avoimet ilmoitukset", 3) valitsemaan myynnissä olleen tuotteen, 4) klikkaamaan "Muokkaa" linkkiä, 5) skrollaamaan myynti-ilmoituksen alalaitaan ja 6) valitsemaan "Poista" ja 7) varmistaan vielä uudella klikkauksella, että "Haluat varmasti poistaa myynti-ilmoitusen lopullisesti".

Toisin sanoen, syy miksi Puodissa on sivukaupalla noita Myyty-ilmoituksia johtuu siitä joko siitä, että 1) jengi ei ole ymmärtänyt, kuinka myynti-ilmoitus poistetaan sivuilta (?) tai sitten 2) porukka on vaan niin laiskaa ja välinpitämätöntä laadultaan (?), että eivät ajattele myynnin tehtyään, että muiden myyjien tuotteet löytyvät huomattavasti helpommin ostajansa, jos myynti-ilmoitusten joukossa ei ole noita Myyty-ilmoituksia.

Uskon, että tämä epäkohta on helppo korjata teknisesti eli kyse on vain siitä, koska asia tulee hoidetuksi?

BornBarefooted1971

Cowalaki

Se on just näin.

tub

Myyty -ilmoituksia ei kannata poistaa, vaan siirtää ne erilliseen palstaan. Tällöin ne eivät haittaa myytävien tuotteiden selauksia, mutta laittaessa omaa tuotetta myyntiin saa vanhojen myynti-ilmoituksien perusteella määritettyä omalle tuotteelle sopivan hinnan, mikäli itsellä ei ole mitään hajua oikeasta hinnasta. Lisäksi, kun välillä tulee etsittyä lisätietoa jostain vanhemmasta tuotteesta, on usein ratkaiseva tieto löytynyt vanhoista myynti-ilmoituksista.

- Mikko

Cowalaki

Nythän tuo on oikein hienosti ja toimivasti fixattu. Hyvä ylläpitoooo!

BornBarefooted1971

Kiitos sivuston ylläpidolle tämän asian nopeasta hoitamisesta!

BornBarefooted1971