1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
jannih
Uusi isännöitsijä taloyhtiöön?

Elikkä siis tarvitsisin taloyhtiööni uuden isännöitsijän. Ollaan taloyhtiön kokouksissa päätetty, että ollaan kaikki todella kyllästyneitä nykyisen isännöitsijän huonoon työhön ja käytökseen. Taloyhtiö on Kirkkonummella, joten täältä päin pitäisi löytyä. Onko kellään omassa taloyhtiössään jompi kumpi näistä isännöitsijä firmoista: www.kirkkonummenhuolto.fi tai www.talovarma.fi ?

 

 

herra nylppy

Kannattaa kilpailuttaa. Ensinnäkin tulee selvittää, harrastaako kumpikaan vapaalaskua. Jos kumpikaan ei, niin sitten kilpailutetaan ihan tavallisen laskettelukokemuksen perusteella. Jos molemmilla on kokemusta molemmista, niin sitten arvuutellaan vaikkapa Lystagöringmösen hissilippujen hintoja eri sesonkiaikoina. Jos tilanne ei tämänkään jälkeen selviä, niin sitten voi arvuuttaa Bonnebouchen valloitusta ns. helikopteritekniikalla (kulut ennen ja jälkeen). Jos asia jää edelleen auki, niin ei auta muuta kuin uudestaan kirjoitella tänne jotain sekavaa esim. new vs. old school - suksien kurveista (vaikka ei oikeasti tajuaisi hevon vittuakaan asiasta saati olisi edes kiinnostunut...), jolloin vastauksia alkaisi aivan varmasti ropista urakalla. Onnea vaan!

- Nylpytystä jo vuodesta 1973!

Kaitsu

Nyt aletaan lähennellä hyvää vanhaa Rakka-keskustelun tasoa! Joku polttaa piruliinaa piipussa, toinen etsii täältä isäntää talolleen, kolmas kaipaa kuvatapettivinkkejä ja neljäs meinaa meloskella pitkin rannikoita!

Relaa on kyllä uudessa nousussa!

P.S. Joko joku lainasi sille eläkeläiselle rahaa?

herra nylppy

Öö, olen jotenkin ollut käsityksessä, että melonta edes jollakin tasolla liippaa tämän palstan sisältöjä? Ja Kaitsu, onko rannikon melonta sinun mielestäsi jotenkin outo suunnitelma? Valitettavasti vaan tämän kesän osalta oma suunnitelmani taisi kariutua yllättävään työtarjoukseen.)

- Nylpytystä jo vuodesta 1973!