Hiihtoa ja hyväntekeväisyyttä

29.4.2016 Hiihtoa ja hyväntekeväisyyttä

Vappuaaton aattona Helsingissä paistaa aurinko. Se selvästi virittää kaupunkilaisia kesään. Mieli kuitenkin vaeltaa vielä Pyhälle, jalkojenkin tekisi mieli sinne. Mutta aika ei anna periksi. Mun talvi on tältä erää ohi, kesäsuunnitelmat odottavat.

Ennen lumien sulamista Pyhä juhlii vielä hiihtokansan voimin vappua: banked slalom, vappumarssi, DJ:t ja bändit, kevään vimpat ja toivottavasti aurinkoiset laskut... Sekä Kapua Wurstin Wapussa!

Pohjoisrinteiden symppis rinnerafla PyhäWurst on mukana tukemassa hyväntekeväisyyskeräystä lahjoittamalla osan Wappubrunssiensa tuotosta Kapualle. Mikäs sen parempaa kuin tunturivappu, ystävät ja hyvä ruoka -- yhdistettynä hyväntekeväisyyteen! Wursti ja etenkin yksi isännistä Artturi Kröger on pitänyt Kapuaa mielessään ja ollut mukana tukemassa jo usean vuoden ajan. Mahtavaa, Kapua kiittää PyhäWurstin porukkaa!

Ajatus Nepalissa

Monen Pyhänkävijän, kiipeilijän ja ulkoilmaihmisen tunteman Artturin ajatukset ehkäpä palaavat vapun brunssilla juuri Nepaliin, tämän vuotisen Kapua-keräyksen pääkohteeseen, ja Himalajan vaellusreiteille. Alkuvuonna koko meidän kapuajaporukkamme fokus on ollut tiiviisti varainkeruussa, mutta nyt meilläkin ajatukset alkavat hiipiä tulevaan vaellukseen yhä tiheämmin. 

Sadan tonnin hyväntekeväisyyspotin keräys jatkuu ja kesällä Kapua näkyy maan turuilla ja toreilla erilaisissa tapahtumissa. Kesä on kapuajille myös loistotreeniaikaa ennen marraskuun Everest-vaellusta. Monen askel vie patikkapoluille ja luonnonpuistoihin kohottamaan kuntoa ja ajamaan sisään kenkiä ja testaamaan varusteita.

Siis ulkona nähdään! Ja menkää kaikki kynnelle kykenevät vappuna sinne Wurstin brunssille – teet hyvää syömällä! Iloista vappua, tunturiin ja muualle!

Tiina, kapuaja

Ps. Pian vapun jälkeen 10.5. kavutaan Helsingissä Paloheinänmäen huipulle osana Unelmien liikuntapäivää. Tule mukaan ulos liikkumaan ja vetämään ‘kreisi reisitreeni’! Tsekkaa lisätiedot: https://www.facebook.com/events/954298611334819/

Tiina Koutajoki