Kiipeä vuorelle ja murra esteet kehityksen tieltä

 

Haku Kapua 2016 Nepal -tiimiin on kuumimmillaan – vielä pari päivää! Kapua kutsuu vastuunkantaja-seikkailija-joukkuepelaajia kapuamaan apua sisällissodasta ja maanjäristyksestä toipuvaan Nepaliin.

Mikäli sisälläsi asuu pieni maailmanparantaja ja kiipeäminen maailman korkeimman vuoren Mount Everestin perusleiriin yli viiden kilometrin korkeuteen houkuttaa, toimi nyt!

Aiempaa vuorivaelluskokemusta ei tarvita. Tiimiin haetaan eri-ikäisiä ja erilaisia, tavallisia suomalaisia. Tiimin tavoitteena on kerätä vuoden aikana 100 000 euroa terveyden ja koulutuksen edistämiseksi Nepalissa ja Keski-Aasiassa. Aiempaa varainhankintakokemustakaan ei tarvita.

Marraskuussa 2016 Kapua-tiimi matkaa Nepaliin tutustumaan Väestöliiton ja Taksvärkin tukemaan työhön. Väestöliitto edistää nuorten seksuaaliterveyttä ja Taksvärkki kehittää kyläkouluja yhdessä oppilaskuntien kanssa. Tämän jälkeen ryhmä kiipeää Mount Everestin perusleiriin ja Kala Patharin harjanteelle (5545m).

Osallistujille kokemus on usein ainutlaatuinen: "Kapua jätti minuun pysyvän jäljen. Eikä pelkästään tatuoinnin muodossa, vaan pysyvän jäljen sieluun, eli omiin ajatuksiin, tunteisiin, arvoihin ja asenteisiin." - Tero Mäkinen, Kapua 2014 Etiopia

Kiinnostuitko? Hae mukaan pian, sillä haku tiimiin päättyy jo perjantaina 6.11. Hakuohjeet löydät täältä.

 

Suvi Aarnio