1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
kettu
Zakopane

Helmikuussa suunnataan telluilemaan ja lautailemaan Zakopaneen. Tavoitteena olisi löytää muutama pätkä merkittyjen rinteiden ulkopuoleltakin.

Olen yrittänyt googlettaa netistä rinnekarttoja alueesta, siinä kuitenkaan onnistumatta. Osasiko kukaan neuvoa mistä löytyisi tietoa keskuksista/rinteistä? Kaikki informaatio laskemisesta (erityisesti offit) ja elämisestä Zakopanessa kiinnostaa?

Kiitos.

kettu

Eikö kenelläkään tosiaan ole mitään hajua Zakopanessa laskemisesta??

Hmm!

HAKU!!!

rolleh

Kiteytettynä. Offia löytää helposti, eläminen on halpaa ja hiihtobussin korvaa taksi.

kruuse

Kun nyt jokatapauksessa menet sinne Tatravuorille, eli KASPROWY WIERCHille laskemaan niin et kyllä voi olla löytämättä offipätkää... on sitä merkittyä rinnettä siellä yläällä niin hävyttömän vähän verrattuna laskettavaan alueeseen. Gondolilla ylös, jonka toisella puolella on 4 hengen tuolihissi ja toisella taas 2 hengen. Oma suosikkipätkä löyty tän 2 hengen tuolihissin vierestä, sellane luonnonkuru jota on iha mukava lojotella alas. Sieltä vaa löyty aika loppupäästä avonaine lähde, joka ei siis ollu jäässä ja sattumalta vaa huomattii se. Jotku vaivannäkijät haikkaili huipulta harjannetta pitki jonku matkaa ja tuli sieltä korkkaamatonta alas.

RenZo

Tolta sivustolta löytyy jotai infoo http://www.zakopane-life.com/zakopane-skiing.php
Olin tammikuussa tuolla ja iha mukava oli laskee. Offia kyl löytyy kun ei noi paikalliset oikeen ymmärrä sen päälle.
Kannattaa tonne Gondolille mennä hyvissä ajoin jonottamaan , 7 aikaan jolloin hissi aukeaa tai aikasempaa, menin ite ekalla ski bussilla sinne 9 aikaan ja joutu jonottamaan 3 ennen kun pääs ylös vuorille. se oli kyllä lauantai et viikolla on hiljasempaa.
Ja suosittelen ottamaan omat skimbat mukaan, sillä vuokra vehkeet ei oo mitään uusinta uutta ja monotkin mitkä vuokrasin oli kosteet sisältä.
Reilu viikko ja uudestaan Puolaan. Nyt on sit omat skimbat mukana. Biggrin

ToO eAsY mAn!!!