1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Tahkon offareille

Onko Tahkolla tarpeeksi lunta tällä hetkellä metsissä, että pystyy laskemaan esim. Kinahmilla (josta oli juttua Rakassa vähän aikaa sitten)?

Riittääkö 40 cm hanki mihinkään vai voiko suksihuollon tilata jo etukäteen Wink

Alpine

Ainakin Tahkolla on yksi niistä uusista hienoista suksien huoltokoneista, joita on muutamassa keskuksessa Suomessa. TM:ssä oli asiasta mainintaa edellisessä suksitestissä.

Alpine

TM 18/02:Digitaaliset, ohjelmoitavat robotit löytyvät Leviltä, Skiserviceltä Helsingissä, Tahkovuorelta ja Rintamäeltä Oulussa.

Janne K

Varsinaisia offareita ei käyty kokeilemassa, kun ei huvittanut heti laittaa tuliteriä offarisuksia huoltokuntoon, lumi saattaisi toki jopa riittääkin. Mutta kivaa oli laitimmaisessa tuolihissirinteessäkin. Rinteeseen oli tykitetty pohja ja sen päälle oli pe-la dumpannut n. 20cm uutta lunta (kinoksissa oli enemmänkin). No, eihän siinä saanut kuin muutaman käännöksen (ainoastaan kolmessa kohtaa riittävän jyrkkää), mutta kivaa oli kuitenkin...

Anonyymi

Kiitos vastauksista.Tahkolla oli hyvin lunta joulua edeltävänä viikonloppuna. Sitä tuli silloin vajaa 2 päivää hyvällä sykkeellä lisää.Reunimmainen tuolihissirinne oli tosiaan hyvä, pehmeätä riitti.Kinahmi oli kans hyvä pikaisella skinnailuvisiitillä.

Ylhäällä tuuli oli vaan käyny kovettamassa hakkuu-/ tuulikaatoaukean hankeen kerroksen joka haittasi touhua. Kova pohja lumelta puuttui ja välillä tuli maakin näkyviin, muttei haitannut. Paljon sinne jäi vielä koluttavaa. Moottorikelkkailijoita on syytä varoa jos osuu reiteille, ajelevat aika reikäpäinä siellä.