1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Finnish Freestyle tour

Finnish freestyle tour käsittää saab salomon skicross kisat, battery sprint kumpareet ja battery big airin. Eka kisa Talmassa 11.-12.01.03.

lauantaina 11.01 2 x skicross kisat ja sunnuntaina 12.01 sprint kumpareet ja big air!!

Anonyymi

Missä gäpissä toi big air pidetää?

Anonyymi

tuskin ainakaa isommasta hypitään, se on liian hullu.

Anonyymi

Minkä kokonen se isoin on?

Anonyymi

Siinä on nousua joku 1.5 m, mutta droppia vähintään 3m, flättiä jotain 13 m.

Anonyymi

Pidettiihä se big air isos gäpist viime vuonnaki. Mä kyl toivon et se ois pikku gäpis, sit vois jopa osallistuuki.

Anonyymi

kuulemani mukaan bigair hypätään takarinteen jättigapistä

siinä on flättiä 16,5m mutta jos haluaa päästä kunnolla alastuloon pitää hypätä ainakin18 metriä.

Anonyymi

Ei siinä nyt ihan niin paljoo ole flättiä, mutta sen verran hullu se on että ei siinä pidettävään kisaan varmaan paljoa osanottajia tuu.

Anonyymi

16,5 on tarkkamitta ei arvio !

Aarzi

En nyt väitä mitään, mutta mittauksessa mittanauhan molempien päiden pitää olla samalla tasolla. Siis jos toinen pää on alastulon alussa ja toinen nokan päällä ei saada oikeaa arvoa.

mika_toikka

Olisko missään kuvaa tästä "jättti" capistä? ja onks se cappi vai boksi, ku siellä talmassa ainaki viime vuonna oli pelkkiä cappejä locaalien mukaan. Mut paikan päälle ku eksyin niin ei siellä ollu ku ehkä yks cappi, tarkennusta kiitos. Kantsii soittaa vaikka kaverille, jos ei tiedä mikä on cappi ja mikä boksi...

Anonyymi

siis, tää "jättigapi" on takarinteen uuden kummun päälle tehty ja sitä ei ollu olemassakaan viime kaudella. perinteisesti on hypitty eturinteen ns. "isosta gapista". wanha cunnon iso gappi on semmonen lyhyehkö mutta korkeelle heittävä nokka, oikein mukava mutta hieman liian pieni isoa skabaa varten. jättigapi taas on hullu, koska nokka on jyrkässä vauhdintossa kiinni, toisin sanoen siitä lennetään todella jyrkässä kulmassa. siks hypyistä tulee helposti ihan hirveitä rävellyksiä ja kun se vielä yhdistetään levottoman pitkään ilmalentoon niin eipä huvittais siitä mitään bravuuri temppua lähteä kiskomaan.ei ne talman hyndät oo gapeja eikä tabletoppejakaan... mut me sanotaan niitä gapeiks tai hyndiks kun ei jaksa ruveta teoreettiseks.

Anonyymi

Sori nyt vaan, mutta MUN mielestä Talmassa ei oo yhtäkään hyvää hyndää. Ainakaan vielä tossa n. kuukausi siitten. Tämän hetkistä tilannetta en tiiä.Lisäks se ei oo niin rento mesta mitä jengi väittää (ellei rentous tarkoita sitä että kaikkii kiilaa ja tönii jonoissa).Henkilökunta koostuu (omien kokemuksien perusteella) lähinnä kusipäistä, jotka nauraa ja vittuilee pikku-ihmisille jotka sattuu kaatumaan hississä, eikä ees yritä auttaa niitä.No, näähän on vaan mun omia mielipiteitä, saa luonnollisesti olla muutakin mieltä (mut ei tarvi ruveta inttämään täällä, ei mun mielipiteet siitä mihinkään muutu.)

karra

Kisassa tulee olemaan takarinteessä kaks hyndää. Toinen se mikä siellä on nyt, flättiä n. 16 m, kuiteskin melko leppoisa.Toinen tulee sen viereen, flättiä n. 11 m, korkeutta tilattu n. 2 m.Eli kaikki kiinnostuneet pystyvät hyppään. Tulossa hyvä kisa, Roviksen ja Jyväskylän kundit ovat paikalla. Hyvä paikka näyttää taitoja vaikka Cityflghtia varten.Muistakaa et alle 18 v. lisenssittömät jokamiessarjalaiset tarvitsevat vanhempien allekirjoittaman suostumuksen kisaan. Ilmoittautumislomaketta löytyy mm. Rocsport.comista

Anonyymi

nytkö sä sen sanot?!?!?! täänk jyy...

Anonyymi

mutta ainakin HC, joppe ja iisko on menossa kokonniemeen lauantaina ja ne tuskin selviää seuraavaks päiväks hypimäään (on nääs kunnolliset jatkobileet).

SM

Pakko kerkee :twisted: . Haluun nimittäin nähä kunnon liekityst Blum 3

Anonyymi

Talma aukeaa poikkeuksellisesti klo 9 huomenna.

crossi kisat olivat tänään . huomenna on luvassa sprinttikumparekisa heti aamulla. klo 14 on sitten se bigair. olis vaan kiva tietää keitä kaikkia sinne kumpare skabaan on tulossa!!!!?

Anonyymi

ja big airiin varsinkin kun pelkään että toi kokonniemen snow show vei meiltä kaikki laatu hyppiät... ;(

Anonyymi

joo tuolt lumilinnasta voi kattoo jotain kaikist kisoista. www.lumilinna.tk