1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
rwanda
Linssien värit laskettelulaseissa

Eli mikä ois näin kaamoksen aikaan Lapissa sopivin väri linsseihin. Onko oranssi parempi vaihtoehto kuin vaaleanpunainen, vai pitäsikö käyttää täysin kirkasta linssiä?

Anonyymi

Älä osta kirkkaita linssejä. Itellä on sellaset. Osta vaikka tollaset oranssit, niillä kyllä pärjää ihan yhtä hyvin ja niillä (siis oransseilla) näkee kaikki korkeuserot, montut ja nyppylät paremmin kuin kirkkailla.

Anonyymi

:?: Meikällä on parit kellertävän ja punertavan oranssit linssit, ja täytyy sanoa että hämärän (kaamoksen aikana siis keskipäivän) aikaan varsinkaan punertavan oransseilla ei näe mitään. Kellertävät toimii paremmin. Onko kellään keltaisia linssejä, millaiset ne on? Tiedättekö mistä voisi ostaa scottin laseihin uusia linssejä?

topiter

Keinovalo (eli illalla) = oranssi/punainen

Huono valaistus (pilvinen pimeä päivä) = kirkas

Aurinkoinen keli = tumma / peiliNoilla alkuun...

-pauli

Keltaiset on hyvät jos on hirveesti sumua tai on pilven sisällä yms.Itelläni on bolleihini punaset linssit jota käytän päivisin ja kirkkaat, jotka laitan aina ilta mäkiin, kun niillä punasilla ei näe mitään iltaisin.

Anonyymi

Pilvisenä päivänä ei kirkkailla linsseillä näe muotoja ollenkaan. Mutta illalla ne on hyvät.

Anonyymi

Hyviä värejä nuo tuolla aikaisemmin, kokeilemalla löytyy se oikea, mutta monenlaiset kelit nähneenä ja kokeneena voin kyllä sanoa että semmosta linssiä jolla sais varjoja aikaiseksi kaamoksen hämärässä ei oo ainakaan vielä sattunu kohalle. Siis varjojen puuttuminen tekee laskemisen pikkasen kinkkiseksi. Se hämärä aika on tosin suht lyhyt kunnes laittavat valot päälle jos niitä ylipäätänsä edes on. Laskeminen menee aika pitkälle jalkapohja tuntumalla, mutta se on ihan jees, vauhti pitää asetella sen mukaan kohilleen. Kehittävää puuhaa.

SM

Mulla on sinertävät linssit. Eikä se oo niin paljon linsseistä kiinni kyl sitä pystyy laskee vaikka millä linsseillä. :shock:

PasMak

Linssi väri on virallisesti Tintti!

Eli tuo kellertävän oranssi......

Todella hyvä hämärään sekä myös pilviselle tai sateiselle säälle!

Anonyymi

Ilman linssejä on paras. Paitsi sateella.

Peter Tosh

En ymmärrä. hämärällä tai pilvisellä säällä keltainen antaa ehdottomasti parhaat kontrastit, illalla valojen aikaan kirkas tai keltainen. Jos rinteessä on natriumpainelamppuja eli "oranssi" valo niin oranssilla linssillä ei juuri mitään tee. Auringon paisteella peililinssi, väri on makuasia. Kun ostatte laseja, katsokaa että niihin saa kohtuuhintaisia vaihtolinssejä.