1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Kepa
Voiko muijan kanssa hiihtää?

Tervehdys erityisesti uroille joilla on sama ongelma! Muija on tunkekemassa mukaan laskureissuille. Eikö muut harrastukset ja yhteiset hetket punkassa riitä? Pitääkö mun luopua viimeisestä henkireiästäni? Auttakaa toverit! Vai onko niin että muijan kanssa voi hiihtää?

Anonyymi

Muijasta paha mennä sanomaan mutta rakkaan vaimon kanssa reissut sujuu loistavasti... 

Telluheppu

Olet Kepa pahassa paikassa. Meillä on tehty sillä tavalla et jos hiihtoreissulle ei muita naisia ole lähössä niin sillon ei meikäläisen emäntäkään lähe. Se nyt mielestäni vaan on niin et pitää olla yhteisiä harrastuksia mutta pitää olla myös omia harrastuksia, ei kaikkea kivaa pidä antaa naisensa viedä pois

" ANTAKAA MÄÄKIN HUUDAN MÄÄKIN OLEN KÄNNISSÄ"

Anonyymi

Miks ihmeessä se muija pitää ylipäätään edes olla jos on noin kova kaipuu omiin oloihin? Itse ratkaisin asian avioerolla, nyt saa tehdä mitä haluaa, koska haluaa, eikä tarvitse selitellä kenellekään!  Biggrin

Anonyymi

Jos on taito- ja kuntotaso samaa luokkaa niin mikä ettei? Totuus on kuitenkin se että "jätkäporukassa" on meno aina ihan omaa luokkaansa eikä tunnelma ole sama jos on naisia kehissä. Ei välttämättä huonompi tunnelma, mutta erilainen. Itse jo yhden avioeron kärsineenä voin sanoa kokemuksen syvällä rintaäänellä että molemmat tarvii omaa aikaa omien kavereiden kanssa tai suhde on taatusti tuhoon tuomittu, ja tästä on varmasti Kepankin kohdalla kyse... "muija" meinaa tunkea viimeiseen olemassa olevaan henkireikään, "omaan tilaan". Leimatkaa vaikka sovinistiksi jos siltä tuntuu mutta totuus on se että miehet ja naiset nyt vaan on erilaisia mikä on hyvä juttu tietyissä asioissa ja huono toisissa...

Osanottoni, Kepa... ei ole helppo tilanne ei! Ns. "no-win situation" eli joko muija mukaan ja kavereiden närkästyneet tuijotukset niskaan tai tuomiopäivän riita muijan kanssa!  :lol:  :x

Miranha

Voi herrajumala teidän juttujen kanssa...  :lol:

- telemark ei ole pakkolaskua!

Vagabond

Väittäisin tähän kohtaan, että vaihtelu virkistää. Joskus on mukava käydä suksimassa vaimon kanssa, mutta toisaalta jätkäporukassa ilo saattaa revetä aivan ylimilleen varsinkin hyvän after-skin puolella. Pojat on poikia eikä muuks muutu, mutta naiset onnistuu aina välillä jarrutteleen suurimman kohkauksen pois. En tarkoita etteikö naisten kanssakin vois olla hauskaa, mutta se on erilaista hauskaa.
PS. Murtsikkaa en mee vaimon kanssa hiihtään, kun mulla on kylmä ja sillä hirvee hiki...  :)
Ikäni murtsikoilla sivakoineena (kilpaakin) tiedän, että jos taitotaso on kovin erilainen tuloksena on vain riitaa.

Vagabond

Johan oot Senni skeptinen... Vai katkera?

Anonyymi

Kepalle vielä: jos saat jotenkin selitettyä (good luck) ittes pinteestä siten että lupaat viedä muijan joskus erikseen reissuun (siis ihan kahdestaan) niin homma saattaa ratketa sillä, tulee tosin aivan sairaan kalliiksi!  :lol:  :shock:

Vagabond

Hei haloo! Ei se nyt noin hankalaa voi olla kaikilla...
Meillä riittää et sanoo vaan, että mä meen poikien kanssa reissuun.
Sit mennään erikseen kaksistaan tai muulla porukalla, mutta ei noi ole sidottu mitenkään toisiinsa.
Toisinaan taas vaimo sanoo menevänsä jonnekkin tyttö porukalla...
TRB juttuja olen kuunnellut eräällä kämpällä ja jotenkin ymmärrän kantas, mutta ei kaikki naiset oo niin hankalia.

Vagabond

Joo ei taida "Kepa" olla ihan tosissaan liikkeellä. Yks viesti tilillä ja tänään rekisteröity...

PS. Senni: Onko kymppi paljon vai vähän? - On se.
Eli kumpi oli joo skeptinen vai katkera vai molemmat. Lienee osin sama asia.
Terveisin: -Kokenut optimisti eli nykyinen pessimisti....

Telluheppu

Kyl omani ymmärtää hyvin sen ettei aina pääse matkaan mukaan mut niinkuin aikaisemmin sanoin ni helpoin tapa on jos on joku muu nainen matkassa mukana se luo mulle ainakin mielenrauhan siitä et naisellani on seuraa kun se menee aika helposti siihen et ukkojen kanssa tulee kohellettua jotain muuta

" ANTAKAA MÄÄKIN HUUDAN MÄÄKIN OLEN KÄNNISSÄ"

Anonyymi

[quote author=Vagabond link=topic=15586.msg103840#msg103840 date=1160934248]TRB juttuja olen kuunnellut eräällä kämpällä ja jotenkin ymmärrän kantas, mutta ei kaikki naiset oo niin hankalia.:shock: En mä nyt sentään yksityiskohtiin tainnu mennä?!  Itse muistan vain nöyrimmät osanottoni eräälle juuri naimisiin menneelle...  :lol:

Vagabond

Et mennyt mut ymmärräsin sävystä...  Smile

Anonyymi

[quote author=Vagabond link=topic=15586.msg103854#msg103854 date=1160938935]
Et mennyt mut ymmärräsin sävystä...  Smile


Joo, ymmärsit ihan oikein. Pääasiassa tsoukkimielessä yleistän, ymmärrän toki ettei kaikki naiset ole samanlaisia. Saattaa se meikäläinenkin ottaa vielä pallon jalkaan jossakin vaiheessa elämää mutta nyt vietän ansaittua taukoa ainakin vielä toistaiseksi...  :lol:

Kepa

Kiitos TRB tuesta. Auttaa kestämään tulevan talven YT-neuvottelut ja pitkäpiimäiset "pakkopulla" reissut muijan kanssa.

[quote author=TRB link=topic=15586.msg103819#msg103819 date=1160923156]
Jos on taito- ja kuntotaso samaa luokkaa niin mikä ettei? Totuus on kuitenkin se että "jätkäporukassa" on meno aina ihan omaa luokkaansa eikä tunnelma ole sama jos on naisia kehissä. Ei välttämättä huonompi tunnelma, mutta erilainen.Erittäin hyvä pointti. Kyllä näitä reissuja mies tarvitsee selvitäkseen arjen harmaudesta. Tunnelmaa ja rentoutumisastetta ei vaan saa samaksi, jos on muiduja messissä.  En myöskään ole sovinisti, mutta joku henkireikä pitää miehellä jäädä.   

Anonyymi

Syy siihen että naiset ovat usein noita "äijäreissuja" vastaan on se että ne usein kuvittelee miesten panevan kaikkea mikä liikkuu kun ei oo muijat vahtimassa. Paskan marjat! Onhan niitä pettäjiä toki olemassa mutta ei noi äijäreissut siihen perustu, ja pettäjät pettää joka tapauksessa oli reissuja tai ei. Pointti on lähinnä siinä että pääsee kerrankin jauhamaan paskaa oikein isolla P:llä ilman turhia nipotuksia, siinä latautuu miehellä patterit niin että jaksaa pitää muijankin tyytyväisenä.

Muista Kepa kuitenkin lähteä joskus muijankin kanssa reissuun, muuten on balanssi pahasti viturallaan jos kaikki lomat menee äijäporukassa.  Wink

Laara

Minäkin tuen sua!
Tunnen tuskasi, mun poikakaveri on onneton tossu joka tunkee jokaiselle naisten reissulle mukaan. Siellä se sit dropin yläpäässä vinkuu kun pelottaa ja pyörtyy hankeen. Tosi noloo. Aina sitä saa oottaa ja silittää poskee kun palelee. Mua koskee päähän..

Tietenkin meillä jää tyttöjen-jutut ja oikeasti tärkeät asiat  sivuun  koska sen miehiseen itsetuntoon vielä koskee, yhyy. Mua koskee päähän..

Ensi talven reissut on varattu ja lentoliput kilahtaa huomenna postilaatikkoon, niissä lukee Mr&Ms Lanaajan sijaan Ms Jäähakku. Olen jo varautunu tuleviin yöuniin sohovalla ja mykkäkouluun ruokapöydässä. Koskee edelleenkin päähän..

Mutta ne laskut on sen arvoset!!! Keep it going!!!  :twisted:

Eeh..  Ei ku hetkinen, miten se nyt oikein menikään, hehe...

Anonyymi

:lol: Jees, toimii näköjään molempiin suuntiin!  :lol:

xiphias_

Kello o älyttömästi, mut pakko vastata tähän...

Jeps, oon naimisissa ja toivottavasti pysynkin. Sovin kaverin kans et lähdetään Verppariin helmikuussa ja siitä alko asian varovainen ja hitaasti etenevä esittely rakkaalle vaimolleni. Kun sain "puoliksi" luvan varasimme lentoliput kahden viikon matkalle(no huh!). Se sitten kerrottin pehmeän alustuksen särvittämänä ja vähän kaverin syyksi vyöryttäen, ku liputkin oli just nyt nii halpoja...

Sitten keskustelimme vaihtoehdosta, että hän tulisi mukaan, joka mulle sopisi mainiosti, sillä vaimoni on helvetin hyvä tyyppi ja osaa sopeutua joukkoon, vaikka jutut olisikin vähän roiseja. Enkai mää muuten sen kans naimisis oliskaan!!!! Hei halooo!!!!

Noh, kun mä ja co vedellään jatkuvasti offareilla ettimässä puuteria joka todennäköisesti on kilometrien päässä hisseistä, on se liikaa vaimoni hentoiselle ja ei niin urheilulliselle fysiikalle. Lisäksi hän on allerginen kaikille mahdollisille talvisille säätiloille (vaikka lautaileekin, hm). Eli ehdotin vaihtoehtoa, että hän viettäisi lumiset päivät lanatuilla rinteillä jonkun toisen naispuolisen seurassa, mutta kun hän ei halua laskea muiden kun mun, eikä varsinkaan tuntemattomien, kanssa. Mitäs sitten? Vaimo puolestaan kertoi, että ns. normaalit pariskunnat tekevät tässä vaiheessa kompromissin ja pysyvät rinteissä, jotka sopivat molemmille osapuolille. Ei auttanut muu, kuin sanoa, et tässä harrastuksessa EI ole kompromisseja... Jännitys tiivistyy... saanko monoa, kirjaimellisesti?

Kuin ihmeen kaupalla, näyttää siltä, että pääsen verppariin ja pysyn edelleen naimisissa, toistaiseksi onnellisesti. Asian keskustelu päättyi sillä erää siihen, että vaimoni ei kuitenkaan halua olla edes viikkoa pois tyttäremme 1,5v luota.

Olen kyllä havainnut vaimoni pohdiskelevan asiaa surullisen näköisenä, mut just aina sillon muistan, et omalta osaltani yrittän tehdä parhaani periaattella: Saan tehdä mitä haluan, jos vaimo on onnellinen. Liittoa yhdistäviä kompromisseja teen kyllä muissa asioissa ja ymmärrätte varmaan miksi.

Mitä tulee henkireikähommiin, niin minulla on ammatti, jonka parissa silloin tällöin kuljeksin tuhansien kilometrien päähän pois normaaleista rutiineista. Tästä en ehkä vois koskaan luopua, levoton sielu, tai sitten tilalle tulis äijämatkoja vapaa-ajalla. Eli hankkikaa emäntä, joka ymmärtää tai vaihtakaa ammattia jos kaipaatte joskus pois kotoa.

Pieni baakslaaki helmikuun reissuun ilmentyi, nimittäin se on ihan samaan aikaan kuin ystävänpäivä sekä vaimoni ja tyttäremme syntymäpäivät.... Jos nyt sattuis olemaan jotain sopivia lepyttelyvinkkejä, niin kiitti etukäteen. Varmaan joku älyttömän kallis synttärilahja, ehkä hemmottelupaketti kosmotologille, tekis eetua...


terps,

Onnellinen, jos vaimokin on

marlin active

[quote author=NallePuh link=topic=15586.msg103809#msg103809 date=1160916497]
Muijasta paha mennä sanomaan mutta rakkaan vaimon kanssa reissut sujuu loistavasti... 


Jesss,hyvä nalle Puh ! Muija on välttämätön paha ----- rakas vaimo on se elämäsi Nainen !

kesäunelmaa  saimaan sinessä meloen

marlin active

[quote author=TRB link=topic=15586.msg104036#msg104036 date=1161114691]
Syy siihen että naiset ovat usein noita "äijäreissuja" vastaan on se että ne usein kuvittelee miesten panevan kaikkea mikä liikkuu kun ei oo muijat vahtimassa.Ehkä näinkin, ehkä myös jotkut siksi että pelkäävät Sinun löytävän Sen oikean jollaista Hän tietää sinun kaipaavan...samat mieltymykset,harrastukset,ehkä se ulkonäkökin vielä...

kesäunelmaa  saimaan sinessä meloen