1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
joyride
Lautavarkaita Rukalla

:evil:Varoituksen sana kaikille. Pitäkää ne lautanne jatkossa lukoilla kiinni, tai liimatkaa ne täyteen tarroja jotta eivät kelpaa varkaille.Eilen hävinnyt useita lautoja viiden aikaan päivällä Pisteen edestä. Mm pikkusysterin Scott:in (-99 tai -00) Surface 147. Käy sääliks siskoa kun joutuu nyt laskeen jollain vuokralankulla.Kaikki lautavarkaat sais hirttää munista!

Late

Tollanen on kyl perseestä!!!

Itellä ei oo lautalukkoo, pitäs varmaa hankkii... :evil:

joyride

Late wrote:
Itellä ei oo lautalukkoo, pitäs varmaa hankkii... :evil:


Suosittelen! Vähäisellä about 20 euron sijoituksella välttää melko varmasti varkaudet.

Anonyymi

Kuten myös bistron edestä, suksia... eli eikun lukot kaikille tai pitäkää lankkujanne silmällä.

Peter Tosh

Noihin suksiin ainakin alppioppaat joskus vuonna paavo italiassa opetti että laittaa kaverin kanssa sukset eriparia kiinni ja vie ne eri puolille kahvilaa. Ei kato varkaat jaksa etsiä oikeita pareja ja jää pöllimättä.

Anonyymi

jep, multa vietiin myös lauta pisteen edestä 30.12. illalla...ja jos joku sattuu näkemään salomon 164 W4:sta (00-01, pohja musta, kansi sininen) burtonin keltamustilla mission-siteillä, kantajan saa melko vapaasti hirttää palleista (eipä ole samanlaista settiä tullut vielä vastaan)jos siis lukko on, sitä näköjään kannattaa käyttää vaikka lauta olisi yksin vain pari minuuttia d8)voimaa!

Anonyymi

Onko muista keskuksista kuulunut vastaavia varasteluja??Missä netissä voisi nähdä näitä lukkoja?? Tai jopa tilata. :shock: :shock:

moikari

ryssiäkö ne vitun pölijät on vai mitä lie?????? hyvä rangaistus niille olis panna ne kunnnon seinän laelle ja sanoo laske !!! tai ota kuonoon kunnolla!!:twisted:tai sitten soittaa kytille ehkä,,,...T: Mikko

Kyl tosta voi laskee, siitä on jo joku menny....

Anonyymi

Hyvä idea on myös se, että pitää taukoa sellaisessa kahviossa mihin ei pääse autolla. Harvemmin kai niitä suksia tai lautoja joku pöllii siten että lähtee suoraan laskemaan välineillä, siinä menisi aikaa siteiden säätämisenkin. Eiköhän ne yleensä heitetä auton perään.