1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
WorkStinx
Pääkaupunkiseudun telluskene???

Onko sitä? Ja jos on niin:



mitä?



missä?



millon?



Koettakaapa vastailla näihin tiukkoihin kysymyksiin te muut telluilijat!

henrik

Joo, se on Rovaniemellä ja voi hyvin.

PekkaT

Viimeaikaisilla pakkasilla taitaa kaikki skenet olla vähän huonossa hapessa. Rovaniememelle kun en valitettavasti pääse, voin vain toivoa, että aktiviteetti lisääntyy myös täällä syvässä etelässä (kunhan pakkanen pysyy aisoissa). Kiinnostusta ainakin olisi.

akivege

Eilen oli ihan kiva laskea talven ekat laskut Malminkartanossa Smile . Lunta tosin on niukasti :(. Pohjoiseen pitäis päästä.

Anonyymi

Eikös jossakin ole ne keskiviikkosessiot? Tänä keskiviikkona voisi mennä kun keli on inhimillinen?

henrik

Biggrin Joo, kas ihmettä mutta kun pakkanen hellitti paukkasi Solvallan rinne viime keskiviikkona täyteen telluilijoita - olisiko ollut se skene?



Ensi keskiviikkona (15.1.) veikkaan, että ilmiö toistuu vähintään yhtä voimakkaana onhan luvassa letkeää säätä ja jopa lumisateita.



Toisaalta ihmettelen hieman laskijoiden pakkasen arkuutta. Ei sellaisella 20 asteen pakkasella vielä vaadita pukeutumisen suhteen mitään ihme kikkoja, jopa ratalasku junnut näyttivät vetävän ihan normaaleja treenejä kovilla pakkasilla.

Anonyymi

No, puhuiko ne telluskenen osallistujat toisilleen ja tutustui uusiin tyyppiehin, vai laskiko kaikki vaan omaa laskuaan omien vanhojen kavereittensa kanssa toisia kulmain alta katsellen?

joyride

Sorry tyhmä kysymykseni, mutta missä on solvalla? :oops:

Ei näin newbie stadilainen tunne mestoja..

Anonyymi

no jos muutama keskiviikko siellä solvallassa toisiamme kyräillään niin ehkä sitä jo keväämmällä uskaltautuu kontaktiin. jos ei muuta niin miettimään miten sitä syksyllä joukolla raivattua offaria voisi kehittää... :mrgreen:

WorkStinx

No nythän sitä alkaa asiallisiakin viestejä tuleen.... kiitos siitä ao.viestien kirjoittajille! Muille :evil:



Koetetaanpas sitten siellä Espoon Solvallassa tavata.



Ja tietämättömille vinkiksi: tsekkaa http://www.ski.fi/DAS/Etelasuomi/1011002-095233.html ja kyllä pitäs alkaa löytyyn... jos ei pirauta Solvalla-Swinghill / 09 867 8430



-kyllä se tästä vielä iloksi muuttuu-

-Every dog has his day a good dog has two-

Anonyymi

Saisko joltain kyydin skenettämään huomenna? Tai tulisko joku mun kyydillä mestoille? Yksin en lähde Solvallaan ajelemaan kun puolisollakin olisi autolle "parempaa" käyttöä. Kahdelle hengelle voisin jo auton itselleni ottaakin.



Kyyti tai kyydin tarve olisi Kampista.

WorkStinx

laitappa tj-markku yv-viestiä mullepäin niin katotaan se kyytihomma kohilleen. Löytyy auto ja vieläpä vapaa parhaaseen käyttötarkoitukseen!! :lol:



Aikataulu vois olla joskus iltapäivällä 14 jälkeen, siis aikasintaan... käytännössä venynee jonnekkin 17 hujakoille ennenkuin syvääkyykkyä pääsee vetään...



-sukset kyytiin ja menox "tunturiin"-

-Every dog has his day a good dog has two-

WorkStinx

Juu olihan tos viimeviikon ke kymmenkunta tellukyräilijää Swinhillissä -HIENOA! Ja mestakin oli ihan jee (lähellä ja vauhdikas, joksin lyhkänen)



Mitenkähän tänä vkonloppuna, onko kukaan missään? Vai meneekö porukka kattoon/osallistuun telluskaboihin Sappeeseen?

vinkkinä tietämättömille :http://www.telemarkliitto.org/kisa/Sappee2003.htm



Mä taidan ainaskin kävästä näissä lähikeskuksissa.



Niin ja ehkäpä se kevään edetessä ja auringon lämmittäessä se leukaluukin lämpenee... Wink



-WorkStinx-

-Every dog has his day a good dog has two-

PekkaT

Olisin lähtenyt mielelläni, jos ei jo olisi muuta ohjelmaa. Sen sijaan pyrkimys olisi lähteä ensi keskiviikkona Swinghilliin kyräilemään kulmien alta (olen siinä tosi hyvä, itse hiihdosta en niin tiedä). Toivottavasti kanssakyräilijöitäkin ilmestyy paikalle.