1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
ylläksen maailman cup

hei vaan!

osaako kukaan heittää kommentia ylläksen maailman cupin,siis tellun,kisojen tasosta,suomalaismenestyksestä tai järjestelyistä kyselee täällä yks utelias.

Alpine

Eipä noista tapahtumista ole tainnut paljon juttua telkkarissa olla. Urheiluruudussa taisi olla pari päivää sitten pikkujuttu. Pia Raita kertoi siinä telluilusta ja mainittiin hänen olevan ainoa suomalainen kisoissa, joka pärjää.

Anonyymi

Pia Raita voitti kaikki kolme lajia, miesten puolella oli heikompaa.

Anonyymi

Tänään maanataina klo. 21 kakkosella sportmagasinetissa tulee jotain juttua Ylläksen kisoista. Norskit oli miesten kisoissa ylivoimaisia joka lajissa.

laihomx

taitaa olla etelä-suomen sanomat ainoa lehti joka ymmärrettävistä syistä noteeraa pia laskut...

jokohan tyttö saisi tontin tänä vuonna?

Mika K

Tulokset tuossa jo suurinpiirtein tulikin, poikien sarjassa pärjäsivät myös suomalaiset ihan kohtuullisen hyvin, olikohan 4. ja 5. sija suomeen sprintissä jos oikein muistan. Luulisin että FISsin sivuilta löytää tulokset bittiavaruuden syövereistä, en ole itse vaivautunut tarkistamaan..Järjestelyt menivät kisoissa mielestäni oikein hyvin, apujoukkoina varsinaisille järjestäjille oli RTHn porukkaa ~30 henkeä (hyvä me!) ja homma toimi oikein hyvin.Ei ollut se eilinen sportmagasinetin juttu oikein häävi kun ei varsinaista laskua näytetty juuri ollenkaan..

Läskikymppi Freeride Team