1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
zones
Lapista...

Tarvittaiisiin vinkkejä että mistä kannattaa tiedustella edullisia mökkejä lapin suunnalta, löytyykö jotain hyviä netti saitteja? vai mistä mökkinne olette varannut?kiitos..

Anonyymi

Suosittelen kyllä lämpimästi Ruotsin kohteita. www.skistar.com ja sieltä Åre tai Sälen. Netissä näkyy varaustilanne sellaisena kuin on. Rekisteröidy käyttäksi ja tee varaus suoraan netissä.

+helppo

+nopea

+suomea edullisemmanat hinnat

+paremmat rinteetMeillä täällä internetin edelläkävijämaassa kun vastaavaa ei ole saatu vielä aikaiseksi. Syynä tähän lähinnä keskusten pienuus ja kehittymättömyys, saman keskuksen yrittäjät riitaisia keskenään eivätkä mahdu samalle sivustolle. Kateus vie kalatkin vedestä, ainakin meillä suomessa ja varsinkin Lapissa. Varausehdot/vuokraus on tehty harvinaisen hankalaksi ja ahneella periaatteella. Oikeastaan vain viikkovuokraus tunnetaan. Mitään su-to, to-su ja la-su paketteja ei myy kuin hotellit. Mieluummin pidetään mökit vaikka tyhjillään.T: Lappalaisten "pisiness" miesten tyhmyyteen monesti kypsynyt.

Soita keskusten keskusvaraamoihin, ainoa keino. Harvemmin sielläkään mitään tietävät, käskevät vain soittaa itse kaikki vaihtoehdot läpi.

Anonyymi

Esimerkiksi Levillä toimii hyvin internet-varausjärjestelmä. Ja näin hiihdä-kalliilla-sesongin ulkopuolella myös muut kuin viikkovaraukset onnistuvat. Muissakin keskuksissa on mökit esitelty netissä, joten sieltä on helppo valita mieluinen ja varaus toimii sitten yksinkertaisesti keskusvaraamon kautta.

Anonyymi

Halpakaudella onnistuu mökkien vuokraaminen myös viikkoa lyhemmäksi ajaksi. Kalliilla kaudella haluavat tosiaan mökkinsä koko viikoksi, eikä ainakaan etukäteen oteta lyhempiä varauksia.