1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
sirJeppe
zell am ziller

Moi!
Pitäisi tässä talven lasku kohde päättää pikaiseen. Lueskeltu on täältä ja muualtakin kommentteja. Mutta vielä haluasin kuulla mielipiteitä kohteissa käyneiltä.
Painotukset reissulle:
1. Vähällä haikkauksella saavutettavat offit
2. Pitemmällä haikkuksella saavutettavat offit
3. Rinteitten vierustalla olevat offi
4. Rinteet
5.Ruokien/juomien/yleinen hintataso (ei majoitus)
6.Porukan paljous/miten äkkiä offit puhki
Ajan kohta reissulle on helmi-maaliskuun vaihde.


[b][/b]

Eero V
Käyttäjän Eero V kuva

Minä nappaisin tuosta listalta heti Serfauksen pois. Siellä on lähinnä rinteenvierusta-offareita. No haikkauksella tietysti aina löytyy muutakin.

Zell am Zillerissä / Gerlos'issa en ole vielä käynyt, mutta tänä talvena on tarkoitus käydä just siellä. Ruotsalaisten freeride-sivustoilla oli hyviä vinkkejä offareista, ja YouTubessa rainaa miltä siellä näyttää. Ja topo-karttaa löytää osoitteesta http://www.austrianmap.at/amap/index.php?SKN=1&XPX=637&YPX=492.
Tuo topo-kartta on hyvä apu kaikkialla Itävallassa, kun lukee toisten reissukuvauksia.

Lech-Zürs on tunnettu monipuolinen hiihtoalue vakio-routeineen ja offareineen, mutta vielä tunnetumpi on Anttonin alueeseen kuuluva Albonagrat Stubenin yläpuolella. Sinne pääsee Lechistä ilmaisella ski-bussilla  (Rauz), ja siellä on kuvattu YouTuben parhaat vapaalaskuotokset. Hae YouTubesta vaikka hakusanoilla "St. Anton ski off-piste".

Alpine

Zillertalin alueella tuli keväällä viikko vietettyä ja tykkäsin kyllä. Offareita oli tarjolla mukavasti ilman haikkausta, eikä niitä välittömästi laskettu puhki. Hochzillertalissa yhtä ja samaa pätkää tuli laskettua melkein koko päivä yhä uudelleen. Smile

Zell am Zillerissä on pari kauppaa ja ainakin Sparissa voi maksaa Visalla. Ravintoloita ja muita menopaikkoja kylässä ei ole niin paljon, kuin jossain muualla. Meijerin myymälästä saa maukkauita juustoja, kannattaa poiketa.

sirJeppe

Kiitoksia vastauksista!
Olemme päätyneet zell am zilleriin ja majoitusta yritämme hommailla.
Tarkoitus olisi nimen omaa saada ihan zellin keskustasta. Mutta voi olla, että
joutuu pikkasen kauempaa ottamaan kun tuntuu olevan kortilla.

sirJeppe

Reissu olisi käsillä ihan justiinsa Smile
Majotus on siis lähettä Zell am Zillerii....
Oisko vinkkkejä mistä etsimään hyvää offi siivua?
Haikaten taikka ilman.
Jotain löysinki jo haulla ja muualta etsimällä, mutta kaikki vinkit olisi
enemmän kuin tervetulleita.

sirJeppe

Noniin, ystävät hyvät.
Heittäkääs pari hyvää vinkkii mistä arenan puolelta ehtiä hyvää pätkää.

FoxM

Eiköhän siellä Areenalla Teufeltalin ympäristössä löytyne laskettavaa, lumentuloista riippuen tietenkin.

Siinä kulmaan nousevan tuolin vierellä olevat paikat ja sen "Perloksen" puolelle nousevan tuolin lähimaastot...

Ride4Fun

[quote author=sirJeppe link=topic=27252.msg173263#msg173263 date=1266843470]
Noniin, ystävät hyvät.
Heittäkääs pari hyvää vinkkii mistä arenan puolelta ehtiä hyvää pätkää.
Olin viime keväänä mestoilla, mutta mitään hiki-ing meininkii ei tullut harrastettuu. Rinnealueen läheisyydestä löyty kyllä paljonkin koluttavaa.

Mayrhofern alueella Penkenille noustua suunta Penkenin ja Horbergin välissä olevaan laaksoon.  Sieltä esim helposti saavutettavia on 150 er TUX:lla ylös ja koko jumbon linjalla oleva seinä tai  huipulta vasuriin kiertäen.  Myös pikku pätkä 16 alas ja ennen kuin muuttuu mustaksi niin rinteen ulkopuolelle. Laskut putoo kivasti hisseille.

Hissillä 2 a yläasemalle ja siitä suoraan VANS parkkia kohden lähteelasku. Itse en tuota laskenut kun oli niin hulluna lunta eikä matkaan lähtenyt matkalaisia. Jälkiä sinne kuitenkin meni.

Hornbergin yläasemalta  7 pitkin alaspäin ja heti kun vyöryvallien jälkeen ulkopuolelle. Vyöryaitojen välistäkin pääsee vrmasti. Laskun näkee 6 Gerent hissiltä hyvin.

Samaan pätkään pääsee toiselta puolen 27 rinteestäkin.

Laskun saa päätettyä 27 hissin ala asemalle.

Zellin alueella profiili on hieman loivempi mutta paljon välejä löytyy. Myös puuraja on korkeemmalla, joten jos on huonompikin sää niin pääsee laskemaan.

Jos Hintertuxiin menee niin siel on kivaa pölyteltävä kanssa. Muistaakseni huipulle kabiinilla ja sitten pätkä 8 hissin ala asemalle. Siitä linja toiselle puollelle ja pieni kävely harjannettapitkin. Siitä lähtee kiva losotus suoraan ala asemalle. Oikeeta reunaa kannattaa välttää "pienen" pudotuksen takia. Pätkän näkee harjanteelta hyvin.