1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Gota
Urbaanit puuterilinjat

Viime talvena tästä oli eri threadeissa tekstiä, mutta avataanpa uusi.

Tänään on tullut varsin kivasti tuoretta putskua, Paloheinä ok.

Kaitsu

Jos forecan ennustet pitää kutinsa, niin ensi viikonloppu taitaa mennä puuteriparatiisi Kouvolan salaisimmissa bowleissa. Pitäisköhän koittaa saada tähän sellainen leikkimielinen kuvakisa talven parhaasta ruuhka-Suomen puuteriotoksesta?

P.S. Villen kanssa innostuttiin jo niin paljon tästä dumpistä, että aateltiin tehdä oikein opaskirja Topturer i Kouvola.

teesaa

Joku stunttijäbä voisi vetää näiden kuvien talojen katoilla köysivarmistettuna. Tai tässä oiva vinkki vaikka Kimille Maxin spotin aiheeksi. Tämmöisellä dumpilla pätkästä tulisi ihan tolkuttoman hieno. Asiallinen köysivaermistus vaan tuonne pitkittäin ja lupa chilarilta etukäteen.

Jaha - vieläkään ei pikkukuvat mee foorumin palvelimen kautta.

Tässä kuva, talot Espoonlahdessa. Voitto kisassa olisi varma.

Wannabe mies monessa lajissa!

Eero V
Käyttäjän Eero V kuva

Lisää puuterilinjoja. Paikka lienee tuttu.

mcfrisk
Käyttäjän mcfrisk kuva

Harvinaista, mutta etelän lumitilanne pistää kyllä kateeksi. Onneksi täällä pohojosessa on nyt edes muutama sentti pehmyttä.

Pemker
Käyttäjän Pemker kuva

paluumatka hertsikan putskuparatiisista:


-More speed to U-

beisik

[quote author=Pemker link=topic=33193.msg182679#msg182679 date=1291880698]
paluumatka hertsikan putskuparatiisista:

Olitko hiihtämässä sillä vanhalla pujottelurinteellä? No eniveis itse kävin eilen skinnailemassa siellä kun edellisten tekemät jäljet oli peittyneet, ihan hyvää settiä kaikkiaan. Niittypohja pääasiassa (paitsi ihan yläosa) niin ei kiville kolissut.

teesaa

Mites Herzikassa se vanha hyppyrimäen alastulorinne? Onko siinä se vaarallinen ketju vielä poikittain kummun alla? Siitä saisi hyvät siivut.

Wannabe mies monessa lajissa!

Pemker
Käyttäjän Pemker kuva

HertsikkaHillin hyppyrimäessä, siis sinä "alastulossa" oli ketju ainakin kesällä. En käynyt hyndällä katsomassa kun siinä vieressä oli tarpeeksi tekemistä.

Se hyppyrin vierusta, jota vanhempani kutsuvat Herttoniemen slalom-mäeksi, on iso paippi tai ainakin se kouru näyttää siltä.

Siinä kohdassa, missä itse laskin 4 kertaa, ei kolahtanut kertaakaan kiville. Nyt taitaa olla pohjat kunnossa koko mäen leveydeltä. Kesällä kun tsekkasin paikat en nähnyt kiviä tai kantoja rinteessä. Läskit vaan alle, niin ei uppoa:)

/P

Hehheh, olipas tyhmää paljastaa tämäkin paikka kaikille relaalaisille...


-More speed to U-

uos

[quote author=teesaa link=topic=33193.msg182699#msg182699 date=1291891570]
Mites Herzikassa se vanha hyppyrimäen alastulorinne? Onko siinä se vaarallinen ketju vielä poikittain kummun alla? Siitä saisi hyvät siivut.Hyppyrimäet on aktiivisessa käytössä. Harjoitukset vissiin 3 päivänä viikossa. Alastulorinteet ja mäet on tiistain ja keskiviikon aikana kunnostettu. Hyppyrimäkien alueelle ei siis kannata haikailla puuterin perään.

matti

Paloheinän puuterit metsää lukuunottamatta kaluttu aika perusteellisesti. Hyvät pohjat on kyllä.

poutis
Käyttäjän poutis kuva

Eilen tuli korkattua Vuosaaren alpit.Lunta riitti ehkä liian kanssa tai sit puuttui jyrkkyyttä...

relaxcope

Prahassa on fasiliteetit kohdallaan urbaaniin laskuun, afterikin just nyppylän alla Smile

Muuks

Salmisen Matin tarinaa eilisistä sessioista Alppipuiston alueelta löytyy täältä:

Kuvareportaasi: Helsingissä on taas puuteria

Kuulemma pikkujunnut hurrasivat kadun toisella puolella. Ehkä ne huomaavat, että kaupungissa voi harrastaa jibbailun lisäksi ihan aitoa freeridea.

Vode

Mahtavaa! Hallainvuori vielä korkkaamatta? No sinne sitten siis.  Biggrin

Hienoa on ollu nähdä duunimatkalla junissa ja busseissa porukkaa, joilla laskukamat päällä ja sukset/lauta kainalossa. Paikallisessa Alepassa monot klonksu, ku juniorit haku energiajuomaa, että jaksaa temmeltää. Isot peukut! Talvesta tulee nauttia!

"Aina kannattaa lähteä."

Maco

Nyt jo valtakunnankin media huomioi!

http://www.iltalehti.fi/urheilu/2010121012845903_ur.shtml

Masa K

Perjantaina 10.12.2010 pk-seudulla eräässä secret DreamPowderHolessa riitti jyrkkää ja pyyderskaa ->

http://tinypic.com/r/28as5n5/7

Huomaa että kuvaaja otti kuvan vyörymontusta. Testattiin nääs lumen koostumus ettei vyöry  Blum 3

Markku Jussila

Tää on niin hienoa! Parhaat Etelä-Suomen puuterit muistaa oikeesti ihan yhtä hyvin kuin maailmalta tulleet kokemukset, vaikka sitä höyhenenkevyttä lunta olisi rapakona takan ollut kuinka paljon tahansa ja laskulla pituutta Helsingin metrolinjan verran. Joku tossa omassa takapihassa aina viehättää!

Joskus aikoinaan ketjuissa kelailtiin niitä kaikkein urbaaneimpia spotteja. Kohta voisi olla olosuhteet jopa niihin. Muistaisin seuraavat laskulinjat: Eduskuntatalon portaat, Senaatintorin portaat, Sörnäisten hiilikasa ja Kaivopuisto. Kuka korkkaisi ja kuvaisi tota kategoriaa? Mitäs muita tuollaisia ääriurbaaneja mestoja löytyisi?

Macharza

Hyvätt oli tänään putskulinjat Aquille du Mkartanossa. Lunta tuli tuuman tuntivauhtia ja putikkaa riitti.
Secret spotit kaluttiin ja jäi vielä huomiseksikin vielä jotain.

Hienosti oli junnuporukkaakin laskemassa, joten tulevaisuus urbaanille laskemiselle taattu.

matti

Hesarikin heräsi. Tänään. Ehkä puuteriakin vielä saadaan?

papaatti

Vartiosaaren kaltseilt löytyy hyviä linjoja...

Terveiset Sveitsist...

Vode

Hesarissa hyvä artikkeli! Ja dumppaa...

"Aina kannattaa lähteä."

terowave

Tekee mieli huutaa kiukusta, kun katsoo ulos ja tietää olevansa töissä kuuteen asti.

Ruoskaaja
Käyttäjän Ruoskaaja kuva

[quote author=terowave link=topic=33193.msg183285#msg183285 date=1292831807]
Tekee mieli huutaa kiukusta, kun katsoo ulos ja tietää olevansa töissä kuuteen asti.vahva "sama".

Vode

Miksi?  Biggrin Väitäisin, että näitä pyydia Stadissa riittää ripattavaks joulunpyhien ylikin... Ei tota possea tulla niin paljoa oo mönkimässä.

"Aina kannattaa lähteä."

terowave

pyydaa. nyt. heti

matti

Malminkartanoon jäi vielä huomiseksi puolimetristä puuteria Smile

Macharza

[quote author=matti link=topic=33193.msg183313#msg183313 date=1292857528]
Malminkartanoon jäi vielä huomiseksi puolimetristä puuteria SmileNäin on, mutta hauskaa oli vetää aamuhämärissä ennen duuniin menoo puolimetrisessä höyhenenkevyessä....

PS. Korkattiin parhaat mestat

--heikki--

Paloheinän north feissiä käytiin pyssyttämässä tänään reilun tunnin verran. Aika jees. Maltsun mäkikin näytti sieltä ylhäältä hyvältä - itellä kulki julkiset paremmin tonne Paloheinään, joten Maltsu jäi seuraavaan kertaan...jotenkin on semmonen kutina, että ei nää Helsinki-pyydat vielä tähän jää.

--------------------------------------------------------<br />Skimbausta, maastopyöräilyä ja muita Sveitsin-ajan edesottamuksia osoitteesta heccu.wordpress.com<br />--------------------------------------------------------

markkuj

Olipa tosiaan höyhenenkevyttä toi tavara tällä kertaa kun aamupäivän laskin Paloheinässä. Kevyintä koskaan laskemaani suomisyvää ihan heittämällä. Kaikki mäkeen väkisin mahtuneet 3-5 käännöstä per lasku olivat parasta laatua. Paloheinässä pienten hyndien jälkeen ei voinut välttyä faceshoteilta.

on Flickr.

En olisi ikinä osannut edes kuvitella, että joskus pitäisin noita mukana olleita uusia DPS:iä järkevänä valintana urbaanihupiin. Yleisesti olisin pitänyt niiden valintaa mihin tahansa suomimäkeen vain ja ainoastaan naurettavana. Nyt taas oon jälkikäteenkin tosi tyytyväinen, että otin nuo alleni Paloheinään. Eihän tuollaisessa höyhenenkevyessä yli polven syvysessä mitkään muut sukset niin hyvin toimisi.

terowave

Yeeaah, kyllä sitä riitti malminkartanolla, kiitän! Tuolla olis vaan viikatteelle töitä, tai jollekki järeemmälle.. turhat risukot sais helvettiin.

Sivut