1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Syncat
"Palkkiolähtöinen menetelmä piipparin käytön harjoittelun lisäämiseksi"

Viikonlopun polttaririentoihin laaditun ohjelmanumeron perusteella perinteinen "pullonpiilotus" saatiin kirittyä vallan uusiin sfääreihin lisäämällä ohjelmaan luminen metsä ja mielekästä etsittävää. Kolme piipparia, kori kaljaa ja pullo jallua loivat "multiple-burial" skenaarion jossa janoiset arjen sankarit etsivät hankeen hautautuneita "ystäviään".

Ohjelmanumero oli senverran suuri hitti, että uskoisin näin "leikin varjolla" saatavan sekä mielekästä ohjelmaa että tarpeellista harjoittelua hiihtokoulun saunailtoihin ja muuhun vapaalaskuun ja/tai kaljoitteluun liittyvään illanviettoon. Mikäli lapsille/vaimolle haluaa menetelmää soveltaa, kannattanee korvat jallu esim. suklaalla.

Otto.

teesaa

Mä oon aloittanut jo vetämäni partioryhmänkin piippariharjoitukset (vaikkeivat vielä rinteen vieressä hiihdäkään). Niiden käyttö ja etsintä on seikkailjoiden mielestä tosi hauskaa. Ja pienellä palkinnolla jaksaa kauemmin.

Wannabe mies monessa lajissa!

TimothyRyder

Huonona puolena tässä jallunpaikantamisessa se että meidän porukka kyllä löytää jallun kilometrin säteeltä ilman piippariakin, mutta harrastelijapläträäjille tämä varmaan toimii :?

Syncat

"Huonona puolena tässä jallunpaikantamisessa se että meidän porukka kyllä löytää jallun kilometrin säteeltä ilman piippariakin, mutta harrastelijapläträäjille tämä varmaan toimii"

Meillä olikin jallussa kiinni viistoistavuotta vanha ortovoksi jossa on heikentyny lähetysteho. Etsinnästä saa myös mielenkiintoisempaa piilottamalla jallun puuhun lumeen hautaamisen sijaan...

...on parasta mitä mies voi tehdä kuorihousut jalassa.

jeppe jääkarhu

Vai että polttareissa...hmm, toimiskohan tuo ripparille, vai ehtiskö jäätyä ennen löytmistä 8)

golfharja

Muistattehan, että tositilanteessa suurin aika menee uhrin ylöskaivamiseen raskaasta pakkautuneesta lumesta, jota on syytä myös harjoitella. Aikaa kaikkineen etsintään ja kaivamiseen on käytössä se kriittinen vartti, jonka jälkeen selviämistodennäköisyys pienenee radikaalisti.

Hieman realistisemman skenaarion saakin sijoittamalla asuntolainan trendikkään punavuorelaiskaksion sijaan esimerkiksi sopivasti muutaman vuosikymmenen kypsyneeseen kuuden litran Chateau Cheval Blanciin. Kun pilaantumisherkän viiniflindan nakkaa sitten valintatalon muovipussissa ortovoxin kaverina parin metrin syvyyteen nuoskalumeen ja tamppaa vielä lumikissalla pari kertaa päälle, tulee kivasti realismia ja lisäpotkua aarteenetsintään.

Matts

Meillä oli kans piipparirasti viime kesänä kaverin polttareilla. Eka suunnistusta lähimaastoon ja sitten ettiä kätketty kama piipparilla.

Ihan hauskaa ilman luntakin.