1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Kohto
24h laskukisa Ylläksellä

Ylläksellä järjestetään itse asiassa parasta aikaa 24h laskukisa, joka päättyy 14.4.2012 klo 17:00. Tuloksia ei taida olla missään livenä. Jos joku foorumilaisista on ollut laskemassa tai katsomassa, olisi mukava kuulla tunnelmia tai tunnelmat kisan päätyttyä. 

Ainoa mitä löysin tästä netistä on tämä ilmoitus:

http://www.yllas.fi/24h-kisa

Kohto

En ole löytänyt tarkkoja tuloksia tästä mistään. Onko joku?

Mika K

Tuolla nyt ainakin jotain http://www.denali2012.fi/yllas-24h

Läskikymppi Freeride Team

Antti Laiho

24h kisan FB-ryhmässä on nyt tuloksia ja laskumääriä: https://www.facebook.com/events/275724029149470/

Antti Laiho

Joukkueista eniten laski edellä mainittu Denali-porukka, eli Juuso Kivikoski, Tatu Salo ja Ilkka Uusitalo (123 laskua). Toiseksi eniten kurvailivat Ilari Aho
, Aleksi Leinonen ja Elias Lämsä (120 laskua). Ja tiukasti kolmanneksi tulivat Ville Pääkkönen, Matias Rusanen ja Lauri Immonen (119 laskua).

Yksinäisistä sotureista sitkein oli Jani Koistinen, 116 laskua.


Kohto

Kiitoksia tuloksista. Denali porukka taisi tehdä lähes maksimimäärän laskuja. Suurin aikahan menee kuitenkin hississä ja kun syöksylaskukin on kielletty, lienee noin reilut 5 laskua tunnissa kutakuinkin maksimi.

Hattua nostan yksilölaskijalle, joka on laskenut 116 kertaa vuorokaudessa. Kaveri ei ilmeisesti ole nukkunut yhtään ja syönyt eväätkin hississä. Vessakin on tarvinnut käydä suhteellisen pikaisesti.

ilkkau

Laskettiin että nopeammin jalkaan menevillä siteillä ja suurpuikilla (nyt oli Dynyt ja Hardsidet/ Sidestashit kahdella laskijoista) ja tiukemmilla vaatteilla ois ehkä saanu sen 1-2 laskua puristettua lisää. Nuo "vaellussukset" jäi mun suurpuikille Maailmancupin lopun loivassa osuudessa. Niin ja hissi pysähtyi kerran n. minuutiksi Biggrin

Muuten eroja voi olla vaikea saada, kun isoin osa ajasta istutaan tosiaan hississä.

Syncat

Mahtava että on järjestetty kisa. Itse evakuoiduin Ylläkseltä viikkoa liian aikaisin tähän osallistuakseni, ja voin kyllä sanoa että harmittaa, kyllähän tälläistä järjettömyyttä on ehdottomasti tuettava. Toisekseen kuulin kisasta vasta jälkikäteen, en toki tiedä missä tätä on mainostettu mutta Ylläksellä rymytessäni en kyllä yhdellekään mainokselle altistunut.

...on parasta mitä mies voi tehdä kuorihousut jalassa.

Kohto

Aika vähän tästä kisasta tosiaan tiedotettiin. Kisahan on mielestäni erittäin hyvä idea sinänsä.

Jos laskijat ovat suhteellisen hyviä, niin eroja voi olla tosiaan aika vaikea tehdä. Tietenkin esimerkiksi sellainen kaatuminen, joissa vaikkapa suksi jää mäkeen ja itse liukuu sata metriä alaspäin, saattaa verottaa aikaa.

Ilkalta teki mieleni kysyä, että mihin kisa oikein käytännössä ratkesi? Ilmeisesti olitte pitkään tasoissa junnuporukan kanssa? Hylättiinkö junnujen laskuja vai tuliko heille kaatumisia tms. ?

Sandhu

Ne on skinnannu hissiä nopeampaa ylös... Randosuksiin siis ratkesi?

Kohto

Quote:
Ne on skinnannu hissiä nopeampaa ylös... Randosuksiin siis ratkesi?


Kovia jätkiä on Denali2012-tiimin äijät Smile

ilkkau

Junnuporukoilta hylättiin muutama lasku, aika samaan tahtiin mentiin muuten. Taidettiin olla koko ajan samalla kierroksella.

Mietittiin että 24h kisa skinnaamalla ois kyllä aika kova Smile

Kohto

Eli maltti oli valttia 24h karkeloissa. Mielenkiintoista nähdä, rikotaanko Denali-tiimin 123 laskun ennätys tulevina vuosina. Varmaan joku tiimi lähtee ihan piruuttaan kokeilemaan alppisiteillä hommaa ja tekee pari laskua enemmän.