1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
SammyBoy
Ylläksen lumitilanne?

Moi

Ollaan menossa itsenäisyyspäivän tienoilla muutamaksi päiväksi Ylläkselle. Onkohan siellä mitään asiaa rinteiden ulkopuolelle? Jos ei, niin voi suosiolla jättää offarisukset kotiin.

T:Sami

rudolfm

Jäistä on...

M.

HannuV.

Pohjat on hyvät ja tänään oli tarjolla harvinaisen hyvää tuiskupuuteria. Eli offisukset ehdottomasti mukaan.

Advanced

4 päivän reissuun olisi mahdollisuus tällä viikolla. Onko lunta oikeasti sen verran, että kivet ei joka paikassa kolise ja pehmyttäkin saattaisi löytyä? Pelkän rinnelaskun perässä ei jaksa höntyillä paikalle.

Lumiraportteja saa laittaa myös Pallas - Olos akselilta...

VilleK

Omat havainnot tehty 23.11 ja silloin oli Pallaksen seudulla hyvää metsäputikkaa, eikä tarvinnut kiviä kierrellä. Puurajan yläpuolella totuttuun tapaan melko betonista menoa. 26.11 Ylläksellä ehkä himpun verran vähemmän lunta kuin Pallaksella, mutta tulipa sitä MC-rinteen vierustaakin laskettua ilman yhtään pohjakosketusta. Hoidetut rinteet asiallisessa kunnossa ja varmaan hissiyhteys Lompoloonkin on jo avautunut. Sinne vaan ja kahdet sukset mukaan!

SammyBoy

Ok, kiitos hyvästä infosta ja hyvistä uutisista. Pakkaan sitten ne leveämmätkin lankut suksiboxiin...

T:Sami

rudolfm

Uutta lunta on tullu vähintään 30 cm! Tuulta ei oo pahemmin ollu viimepäivinä joten se on vielä paikallaanki! Jeee!! Pirunkurusta sellasia uutisia että sielon kuulemma polveen asti puhdasta putikkaa eli ehottomasti leveemmät messii! Nytku itekki pääsis töiltä laskeen nii ois makia...

M.

Mikko P.

Joko Luosun suunnalla tai muualla luonnonoffareilla on tarpeeksi lunta, ettei sukset mene ruvelle??

[url=http://www.dumps.in|][b]sale a lot bins[/b][/url] [b] - CONTACT (my support) icq 666914[/b]

haisuli

Maisematieltä katsoen ja paikallisia puhuttaen avomaastoissa näytti olevan paremmin lunta kuin koko viimetalvena. Että pienimmät kivet on piilossa ja pohjat silleen pääosin ainakin kunnossa.

Harri K

Eilen tuolta palailin. Pohjat on monessa kohtaa hyvät. Kellostapulilla jäinen pohja, yläosassa tuon betonin päällä ei ollut lunta, mutta puolenvälin tietämiltä loistavaa tasalaatusta pehmeää yli puolensäären. Pirunkurun ympäristössä pehmeää metsässä ja pohjat ok, tosin kaatuneita poikittaiskeloja yms pitää varoa. Mutta Joulukuuksi tosi hyvät kelit.

sydost

Hei, oltaisiin lähdössä uudenvuoden tienoilla viikoksi Ylläksen maisemiin. Onko Ylläksen ja lähituntureiden lumitilanteeseen jotain uutta päivitettävää?

peikapontu

Kellostapulilla lumivyöryvaara, en suosittele lähtemään ilman piipparia ja sondia. Siellä on 1,5m:n lippoja, saa olla tarkkana mistä laskee. 

Äppy

[quote author=peikapontu link=topic=42946.msg211765#msg211765 date=1356111806]
Kellostapulilla lumivyöryvaara, en suosittele lähtemään ilman piipparia ja sondia. Siellä on 1,5m:n lippoja, saa olla tarkkana mistä laskee.

¨
Ainakin Ski resortin(Ylläsjärven) puolella oli keskiviikkona melkoisen muikeaa puuteria tarjolla hissioffarina. Tuli puoteltua 5 tuntia puuterilaskua ja paljon koskematonta jäi vielä laskematta. Voi olla toki laskettu jo aika puhki jouluun mennessä, mutta kyllä siellä lumitilanne on noin yleisesti ottaen vähintäänkin hyvä. Hotelli saagan takana olevat metsät voi olla ehkä se optimaalisin paikka hakea hissioffaria tällä hetkellä, kun ei Länrirajan hissi ole vielä käytössä. Rinteiden vierustat humahteli jo siihen malliin, että "oikeilla" offareilla saa olla tarkkana. Jouluksi taisi lupailla jonkin verran uutta lunta, joten välipäivinä voi olla luvassa lisää gutaa. Pohjat on ainakin tällä hetkellä loistavassa, ja viime vuoteen verrattuna aivan mielettömän hyvässä kunnossa.

A-mies

Eilen kävi semmonen tuuli, että eipä tainnu juuri pehmeää jäädä puurajan yläpuolelle. Mutta ei siellä tosiaan kivet juurikaan kolise.

"...in general park skiers will be going to the hospital while big mountain skiers ski powder on the peaks of their dreams..."

TNT

Miltäs tällä hetkellä vaikuttaa Ylläksen ja viereisten tunturien olosuhteet? Tietoa kenelläkään?

mza

Ei mua huvita, huomennakin ehtii. Mä tykkään sohvalla vetelehtii. Ja tykkään lukee lehtii.

lexa
Käyttäjän lexa kuva

tultiin takas su 13.1 ylläkseltä. Lumitilanne hyvä. Kesängillä pehmeetä jo hieman ennen puurajaa ja kellostapuli topista kesänki-järvelle päin pehmeetä. tosin tuuli tekee kokoajan tuhojaan. Ajankohtaan nähden hyvät lumet siellä.

juhi

Jos mielii Ylläksellä ropauttaa jostakin,mihin kannattee suunnata?
Legendaarisen metal factoryn galleriassa oli joskus ekr. kuvia Antesta tekemässä volttia jossain Ylläksen takamaastoissa.
Paikka vain ei muistu enään mieleen..