1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Ruoskaaja
Käyttäjän Ruoskaaja kuva
Vyöryreppu knoppi-knappi!?

Anteeksi totaalisesti uuden topikin lohkaisusta, mutta kun ei toveri-internet nyt auta niin ajattelinpa tiedustella hieman knoppia täältä, jos joku osaisi avartaa asiassa.

Kovasti allekirjoittanutta kaivelee juuri nyt BCA:n vyöryreppujen käytännöllisyys lähinnä patruunpullon täytön suhteen. Oman käsitykseni mukaan tuo BCA:n puteli olisi siis uudellen täytettävä ja mahdollisesti myös moinen uudelleen täyttö onnistuisi esimerkiksi sukelluskaupassa tms. paikassa. Kovaa tietoa en onnistunut millään asiasta löytämään, joten jospa Relaan-knoppitoimistossa joku osaisi asiaa avartaa, että onko meillä täällä eteläsuomessa joku skubalafka tms., joka moisen palvelun satavarmasti hoitaa?

Muiden valmistajien patruunviritykset jokseenkin tuttuja, joten tällä kertaa kiinnostelee BCA. Kiitoksia jo etukäteen

fuTURISTI

Kaappaan topikkia jatkokysymyksellä:

Miten toimii ABS:n patruunojen ja kahvan vaihto? Kovalla rahalla uudet kehiin (Camussa n.150€ setti) vai saako vanhat vaihdettua jotain panttia vastaan tms. ?

Lisäksi, ohjeissa taidetaan mainita, että reppu pitäisi tarkastuttaa/huollattaa valmistajalla 3v välein, mikä tämän operaation kustannus on ja onko kukaan koskaan lähettänyt reppuaan valmistajan tsekkaukseen?

ONY

Ite löysin googlaamalla tälläsen [url=]BCA Float 30 Cylinder Refill Instructions[/url] Lisäksi tuolla BCA sivuilla on myyjäkittejä. Niistä tuollainen pulloadapteri. Voi toki olla, että vaatii jonkun sukelluskoulutuksen käynnin että saa pulloja käsitellä. Ilmeisesti sama venttiili kuin värikuulapyssyissä, mutta siitä en ole varma.

beomaster

[quote author=fuTURISTI link=topic=44946.msg215977#msg215977 date=1363328623]
Kaappaan topikkia jatkokysymyksellä:

Miten toimii ABS:n patruunojen ja kahvan vaihto? Kovalla rahalla uudet kehiin (Camussa n.150€ setti) vai saako vanhat vaihdettua jotain panttia vastaan tms. ?Camussa laukastut vermeet ja 20e tiskiin, tilalle täysi pullo ja uusi kahva.

fuTURISTI

Tattista!
Toimiiko kys. palvelu vaan Camusta ostettujen vermeiden kanssa?

Entäs Snowpulse? Ei taida olla jälleenmyyjää suomessa?

Ruoskaaja
Käyttäjän Ruoskaaja kuva

[quote author=ONY link=topic=44946.msg215979#msg215979 date=1363330065]
Lisäksi tuolla BCA sivuilla on myyjäkittejä. Niistä tuollainen pulloadapteri. Voi toki olla, että vaatii jonkun sukelluskoulutuksen käynnin että saa pulloja käsitellä. Ilmeisesti sama venttiili kuin värikuulapyssyissä, mutta siitä en ole varma.näinhän interwebz osaa kertoa. mutta edelleen, jos jollakulla olisi omakohtaista tai sitä "hiljaista" tietoa pullon täytöstä jossain nimeltä mainitussa liikkeessä niin tykkäsin kovasti.

tfl

[quote author=fuTURISTI link=topic=44946.msg215981#msg215981 date=1363332909]

Toimiiko kys. palvelu vaan Camusta ostettujen vermeiden kanssa?Absin osalta kaikki jälleenmyyjät vaihtaa pullot täysiin tuolla parinkympin hinnalla, riippumatta mistä pullot on alunperin tullut. Tuo on siis palvelu joka kaikkien myyjien tulee tarjota.

Snowpulsen osaltakaan ei sulle ole juuri väliä onko suomessa jälläriä. Pullo poksautetaan kuitenkin pakon edessä kun olet jossain muualla reissussa ja sit vaan alppikylään etsimään keltä löytyy uusi puteli tilalle.

fuTURISTI

Tämä toki selviäisi googlaamalla tai valmstajan sivuja tutkailemalla, mutta eikö Snowpulsen pulloa siis tarvitse vaihtaa vuosittain?

jaksu

[quote author=fuTURISTI link=topic=44946.msg215989#msg215989 date=1363341988]
Tämä toki selviäisi googlaamalla tai valmstajan sivuja tutkailemalla, mutta eikö Snowpulsen pulloa siis tarvitse vaihtaa vuosittain?Miks se pitäis vaihtaa vuosittain? Eiks se pullo ole samalla tavalla uudelleen täytettävissä kuin BCA:n?

wibzu

[quote author=jaksu link=topic=44946.msg216003#msg216003 date=1363353221]
[quote author=fuTURISTI link=topic=44946.msg215989#msg215989 date=1363341988]
Tämä toki selviäisi googlaamalla tai valmstajan sivuja tutkailemalla, mutta eikö Snowpulsen pulloa siis tarvitse vaihtaa vuosittain?Miks se pitäis vaihtaa vuosittain? Eiks se pullo ole samalla tavalla uudelleen täytettävissä kuin BCA:n?


Euromallin pullo ei ole täytettävissä. Pullon tilan voi tarkistaa vaa'alla, pullon kylkeen on ilmoitettu paino grammoissa ja pullon tulee vastata tätä painoa. Jos paino heittää, niin pullo uusiksi. Kyllähän tuota aina aika-ajoin kannattaa ihan oman turvallisuudenkin vuoksi testata. Conrad vaihtaa pullot 10€/kpl hintaan +pk.