1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
ZAG freeride 75 & big 84???

Onko kellään kokemusta kyseisistä suksista?

Sopiiko semmoiselle joka laskee sukset lähes yhdessä ja tekee lyhyttä käännöstä?

Anonyymi

Onks tää joku vitsi???

Tollaselle laskutekniikalle ei sovi mikään nykysuksi...

Anonyymi

No niin no saatiin jo asiallinen kommentti Biggrin Eiköhä tuonne rinteisiin mahdu monenkin laista tyyliä ja henkilökohtasesti en ole niitä jotka vetelee sukset levällään ja perse viistäen rinnettä. Tämä saatto mennä vähän topicin ohi. Mutta olisi tarkotus ensi viikolla testata kyseisiä suksia.

Anonyymi

meinaatko sappeella testata telluna? mäkin ajattelin. niin no et varmaankaan jos jalat on lähellä toisiaan.

Anonyymi

Voithan sä kokeilla moisella tyylillä - toivottavasti on jäinen rinne, niin kanssalaskijoilla on hauskaa....

Sukset vaatii, molemmat leveydet, reippaan nykytyylin asennon ja asenteen. Toimivat alppi ja tellukäytössä ihan hyvin jopa rinteelläkin. Tellunakin ajettava edestä. Ja kun niiden erilaisuuden muihin suksiin sisäistää, niin sitten on hauskaa!

VelociPertti

Anonyymi

Olen myös kiinnostunut kuulemaan miten Zagit pelittää telluina. Mitä tarkoitat ajettava edestä??

Anonyymi

koneella kunnostetuilla rinteillä ja myös rinteen ulkopuolella käännökset lsuoritettava etujalka melko suorassa ja lantio edessä, eikä perinteiseen tapaan hieman takana roikkuminen missään(?) olosuhteissa kyseisellä suksella toimi niinkuin joillakin jäykempikantaisilla, maltillisemmalla sivuleikkauksilla varustetuilla suksilla. koeajo kannattaa! kokeile, niin tiedät.

VelociPertti

Vain rohkeat kaatuvat eteenpäin....

Mikko S

Bigit toimii mukavasti rinteellä. Offista en tiedä kun en ole päässyt kokeilemaan. Velocipertti on oikeassa "edestä ajettavuuden" suhteen. Biggien kanta on sen verran löysä, että meet persuuksilles jos roikut kunnolla monossa. Mukava ja rauhallinen suksi, joka kestää myös vauhtia mukavasti. Jäällä löysyys ja leveys tietenkin tuntuu, mutta ei noilla jalkoihin jää.

Panda

No mielipide asioita tietenkin se että miten toimii missäkin mutta oma reheellinen mielipiteeni on että 84:en on helvetin hyvä pehmeähkössä lumessa lyhyissä käännöksissä. Ainakin mitä metsässä tuli kokeiltua ei voi paljoa moittia. Keula vie käännökseen kun mikäkin.... ööh.... Rata-auto? En semmottii. Rinteessä outo kun mikä.

[b][size=15px]ROCK![/size][/b]

Anonyymi

Freeride 75 on kapeampi Bigin pikku-veli ja tarkoitettu all mountain/all terrain laskuun, niin rinteille varsinkin telluna kuin sohjo ja off piste laskuun. Kun taas Big 84 on enemmin off piste suksi, joka kay kylla puhtaaseen rinne laskuunkin kunhan muistaa etta suksissa on lyhyt leikkaus sade, mika toimii kuten lumilaudat eli suksi pitaa ajaa kunnolla kantille.Kyseisen leikkaus sateen takia Zagit toimivat erilailla kuin muut markkinoilla olevat sukset. Suksilla ei tarvitse laskea "edesta", vaan keskelta tai hieman takaa, nain suksien "muoto" saadaan parhaiten kayttoon, silla leikkaus sateen keskikohta alkaa taaempaa mita normaalien suksien.Kuulemani mukaan Zagilta on tulossa ensi kaudelle Freestyle backcountry malli ja Gold 93 malliin tulee 3 uutta kokoa.