1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
RDM BOOGIE PATROL
YLLÄS STREET

Ylläkselle on valmistunut uus streetti RDM Bossen toimesta. Streetillä on nyt funbox, spine, 2x box, reili boxi (c-press, suora), rainbow + muutama muu reili. Streetti on jo nyt ainutlaatuinen suomessa. Paljon lisää muuta on streetille tulossa....kannattaa tulla katsastamaan!!!

Kuvia streetistä on tulossa ylläksen sivuille lähiaikoina!!!

Mike-O

Selitäs toi funbox.

Hobo

hauskapesä

jami

joo aromipesä Sad

pidetään homma hauskana...!!

SM

toi spineki kuulostaa vähän oudolta.. skedellä seo semmone kaks kaarta vastakkain?

RDM BOOGIE PATROL

Tuo huvilaatikko on samantyyppinen mikä esim. Yearbook elokuvassa. Tosin melkoisen baljon pienempi. Silti hauska otus normistreettiin verrattuna!Selkäranka on siis kaksi kaarta vastakkain. Tällä hetkellä pari metriä korkea, mutta keväällä varmasti isompi! Siitä vedetty tällä hetkellä handplantti yli feikkiin ja tosibaljo muuta jibautusta.Toivottaapi,Bosse, Pirkka Pekka, DJ Jorma ja uudenvuoden höbinät!

RDM ROCKERS as a wife

Mike-O

Örrr...ai sellane...tota... hypätään aluks vaikka unnatty 180 pienestä nokasta siihen boksin päälle ja sit toisest nokast sw 7...tyylii? En muita funboxeja muista.

anttiilmari

Jeb. Hyvä street oli ylläksellä. Funboxissa meinas tulla vähän kiire, mutta ihan jees vaihtelua perusboxeihin siitäkin. Hyvä pojat...Antti.

Simple Enough?

ylläsjari

Yes ja on sitten offaritkin kuosissa. Juuri palattiin kellostapulista ja samalla vähän tutkailtiin tuota lumitilannetta. Lunta on mukavasti (50 - 120cm) ja laskut tapulissa onnistuu mainiosti. Lumi on vyörytsekkaustenkin puolesta hyvä, eikä mitään pahoja liukupintoja ole muodostunut. Pohjat on hyvät tapista saakka ja varsinkin "satulan" kohta on mainiossa kunnossa. Kuvia tän päivän seikkailusta saattaa löytyä iltasella www.metalfactory.org sivuilta. Muutenkin lumitilanne on paras vuosikausiin, eli eikun peuhaamaan...T. Ylläs Ski Patrol ja poijaat