1 viesti / 0 new
TS
* RUKAN ENSILUMET 16.-20.11.2006! *


*************************************************

Syksyn raikkain viikkotehtävä! Nyt jokainen on varma voittaja, ketään ei äänestetä ulos, kauppaan pääsee joka päivä, sauna lämpiää ja lämmintä vettä riittää. Asunnostakin saa jopa poistua - kuten vaikka hiihtämään!

Vapaahiihtoklubin BB*-retki:

* RUKAN ENSILUMET 16.-20.11.2006! *


Kohde: Ruka, Suomen Kuusamossa
Lähtö: 16.11. torstaina illalla
Paluu: 20.11. maanantaina aikaisin aamulla

Majoitus: Rukan ytimessä, isoveljen valitsemissa RukaSuites huoneistoissa! Minuutin kävelymatkan päässä eturinteen hisseiltä!
Kulkuneuvo: Miellyttävä, luotettavan ison veljen kuskaama moderni linja-auto
Ajoreitti: Helsingistä Tampereen ja Jyväskylän kautta Rukalle. Kyytiin voi nousta kaikista näistä kaupungeista. Paluu tapahtuu samaa reittiä pitkin.

Hinta: 185 euroa, joka sisältää matkan, majoituksen, 3 päivän hissilipun ja Vapaahiihtoklubin jäsenyyden kaudelle 06-07. (06-07 jäsenmaksun suorittaneille hinta on 175 eur. Jos et ole klubin jäsen, matka maksaa 185 euroa ja kaupanpäälle saa Vapaahiihtoklubin jäsenyyden kaudelle 06-07)

Ilmoittautuminen: Lähetä päiväkirjahuoneestasi viesti osoitteeseen:
reissut@vapaahiihtoklubi.fi

Ilmoittautuessasi kerro nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, lähtöpaikkasi sekä syntymäaikasi. Isoveikan valitsemat loma-asunnot ovat viiden hengen huoneistoja; jos tiedät jo nyt kenen kanssa haluat näyttäytyä salakameroille, voit liittää kämppiksesi nimitiedot viestiin. Viimeiseksi ilmoittautuneet sijoitetaan jääville hajapaikoille isoveljen mielen mukaisesti.

Muuta: Isoveli valitsee mukaan BB*:hen vain tasan 50 nopeinta asukkia ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Tee siis kuten käsketään: ole kiinnostavin uusin asukki, miellytä katsojia, vältä häätöäänestys ja sulje ulkomaailma mielestäsi - päivätehtäväsi on ilmoittautua mukaan Isoveljen BB*-ensilumiretkelle!

Nämä ohjeet löytyvät myös klubin isoveljen säännöistä osoitteesta:
http://www.vapaahiihtoklubi.fi/ruka06.html

Ruka06-viikkotehtävää koskeviin kysymyksiin vastataan pääasiallisesti reissut@vapaahiihtoklubi.fi osoitteesta tai isoveljen valvoman keskustelupalstan Reissut-osiossa osoitteessa:
http://www.vapaahiihtoklubi.fi/phpBB2/

Isoveljen yhteyshenkilöt:
Maikku Töyli/050-40 12 382
Iike Kivinummi/050-57 35 753
Teemu Sandelin/0400-40 95 96

* Bobsleigh Brothers (toim. huom: suom. Kelkkaveljekset )

*************************************************

RUKAn ensilumi FAQ:

Q: Mitä uutta? Wots njyy?
A:Vaikka mitä! Rukalla on taas pantu haisemaan ja pistetty hilloa tunturiin! Lue lisää uutuuksista osoittesta:
http://www.ruka.fi/talvi/etusivu/?file=content_exec&id=76&submenu=174

Q: Otanko oman mopin ja mäntysuopaa mukaan?
A: Älä ota - mäntysuovan haistelu ei kannata, ja loppusiivoukseenkaan et sitä tarvitse - se kuuluu tänä vuonna majoituksen hintaan!

Q: Kannattaako lähteä?
A: Vuosien kokemuksella, Vapaahiihtoklubin testiryhmä vakuuttaa, että tuskin mikään vieläkään voittaa fiilistä, kun perjantain sarastavana aamuna hengität kuulasta pakkasilmaa, katselet ensi kertaa lumista maisemaa hissin raahatessa kesän löysistyttämää ruhoasi rauhallisesti kohti yläasemaa, ja kerta toisensa jälkeen liu'ut taas tuttuun mutta kaivattuun vapaudenhuumaan puhtaalla ensilumella... Keskimääräisten testitulostemme mukaan laskijan  mieli rauhoittuu, alkavan talven odotus täyttyy ja muuttuu riemuksi, jota on illalla mukava purkaa kavereiden kesken saunan lämmössä vaikka virvokkeiden kera!

Q: Aika kallishan tämä on, vai onko?
A: Kun suuri joukku yhdistää voimansa, saadaan jokaista yksikköä kohden syntymään kustannusäästöä; tämä on Vapaahiihtoklubin toiminnan perusperiaatteita. Kolmen päivän hissilippu maksaa Rukalla ensitalvena halvimmillaan 73,5(!)euroa, oma autosi(~8litraa/100km,á ~1,30€!) tai Expressbuss vie sinut Helsingistä Kuusamoon ja ehkä takaisin noin 140 eurolla. Tässä vaiheessa lompsaasi on kevennetty jo parilla sadalla eurolla. Mikäli et aio nukkua koko reissua autossasi, pitää sinun hankkia vielä majoitus, joka tunnetusti ei ole vallan ilmaista sekään... joten halvemmaksi reissu näin yhdessä tulee, ja saat vieläpä luxuslukaalin kodiksesi!

Q: Onko porukka aivan syvältä?
A: Klubi ei ota vastuuta universaalin yhteismielialan tahi maailmanpoliittisen konsensuksen syntymisestä matkalaisten kesken. Aiemmin sellainen on kuitenkin säännöllisesti saavutettu, ja kaikilla on ollut aivan äärettömän mukavaa. Teinit ja muut angstiset pätijät ovat (yleensä) ohjautuneet vallan omatoimisesti muille matkoille.

Q: Entä jos järjestäjä vie koko porukan vahingossa lumettomille Hervannan 'alpeille' ja hukkaa hissiliput?
A: Tämä on epätodennäköistä, sillä matkan takana on klubin väkevä organisaatio, jolla on vuosien kokemus onnistuneiden hiihtomatkojen järjestämisestä. Aiempien retkien matkalaiset ovat suorastaan vaatineet päästä mukaan myös seuraavana vuonna.

Huomautus: Vapaahiihtoklubi ry ei kanna vastuuta matkustajille tapahtuvista henkilö-, esine-, vastuu- tai varallisuusvahingoista. Jokainen liikkuu rinteillä ja niiden ulkopuolella omalla vastuullaan. Ota matkavakuutus ja varmista sen kattavuus ennen matkalle lähtöä. Vakuutus ei itsessään estä onnettomuuksien tapahtumista ja on vain pieni osa turvallisuuden maksimointia; ennaltaehkäisevä käytös ja oikea varustautuminen ovat avainasemassa. Liikkuessasi rinteiden ulkopuolella tarvitset mukaasi ainakin lumivyöry-lähettimen, lapion ja sondin. Jos et ole varma onko jollakin alueella turvallista liikkua, älä mene sinne! Ethän koskaan laske yksin tai jätä ilmoittamatta muille päivän laskusuunnitelmaasi. Paikallistuntemusta ja turvallisuutta koskevia neuvoja voit kysyä mm. alueen vuoristo-oppailta.

Ennen ilmoittautumista, lue Vapaahiihtoklubin matkaehdot osoitteesta:

http://www.vapaahiihtoklubi.fi/Matkaehdot_vapaahiihtoklubi.pdf