1 viesti / 0 new
halooo
Ladies´Telemark Weekend Messilä 2012 (pe 3.- su 5.2.)

Naisten oma telluleiri pe 3.- su 5.2.2012. Tarjolla laadukasta ja monipuolista telluopetusta (opettajina ainakin Riku Ikävalko, Tuomo Höysniemi, Tuovi Joensuu & Lotta Holmaheikki)! Leiri on tarkoitettu KAIKEN TASOISILLE naistelluilijoille! Ilmoittaudu tammikuun 20. päivään mennessä. Muista, että paikkoja on rajoitetusti ja huonetoiveissa nopeat syövät hitaat!

Alustava ohjelma
Avajaistilaisuus pidetään perjantaina 3.2. kello 18.00 hotellin vastaanoton viereisessä neukkarissa. Käymme läpi leirin ohjelmaa ja leiritarjouksia. Ilta pitää sisällään myös tutustumista ja perehdytystä Tellervoiden maailmaan. Pidämme myös pientä kamapörssiä (laskukamoja, vaatteita & muuta rekvisiittaa), joten jos sinulla on ylimääräisiä kamoja, niin ota ne mukaan! Klo 19.00 siirrymme rinteeseen, jossa teemme ryhmäjaon opettajien avustuksella, joten laskukamat on hyvä laittaa valmiiksi päälle tai varata lähettyville. Rinteet ovat perjantaina auki klo 20.00 asti & Bistro klo 20.30 asti, joten vapaaseen laskuun & omaehtoiseen syömiseen jää myös aikaa.

Rinteeseen suunnataan lauantaina 4.2. kello 10.00 alkaen. Lauantai-iltana luvassa ainakin saunomista, yhteinen illallinen Kartanossa & mukavaa yhdessäoloa. Leirin lopetus on sunnuntaina 5.2. klo 16-16.30. Leirin vetäjinä toimivat alan huippuosaajat, jotka tulevat myös mahdollisesti kuvaamaan ja analysoimaan laskuja.

Otathan mukaasi ”hienon” asun sunnuntain yhteistä kukkamekkolaskua varten (millaisen vain haluat), lämmintä vaatetta ja Tellervomaisen mielen (jokaisella tietty erilainen). Tarkemman infopaketin saat vielä ennen leiriä tammikuun lopussa.

Leirimaksu

Varmista osallistumisesi leirille maksamalla ASAP, osallistumiset huomioidaan ilmoittautumisjärjestyksessä, muista siis täyttää ilmoittautumistaulukko!

MUKAAN MAHTUU 41 MAJOITTUVAA JA 9 EI MAJOITTUVAA, jos paikat ovat täynnä, niin laita itsesi jonotuslistalle!
Leirimaksu on 105 euroa, Tellu Tellervoiden JÄSENILTÄ 85 euroa. Hinta sisältää osallistumisen leirille pe-su, opetuksen, lauantai-illan saunomisen ja huikean yhteisen illallisen Kartanossa sekä loistavaa seuraa.

Maksuohjeet:

SAAJA: TelluTellervot Telemark Ry

TILINRO:  578041-20028128

VIITE: 1533

SUMMA: 85e (jäsenille) ja 105e (ei-jäsenille)

ERÄPÄIVÄ: 25.1.2011

Laita maksajaksi oma nimesi

Jos joudut jostain kumman syystä peruuttamaan osallistumisesi, niin tee se eräpäivään mennessä, jotta ehdimme mahdollisesti saada jonkun tilallesi ja jotta sinä saisit vielä rahasi takaisin. Tämän jälkeen emme voi valitettavasti enää palauttaa rahoja, edes sairastapauksissa.

Ilmoittaudu seuraavan linkin takana: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtjXtVdtkOL2dGJGUFcwcnU4TFFhRWV1ZVdaVnY3Zmc

Jos sinulla on tämän kanssa ongelmia, niin laita sähköpostia osoitteeseen: evetellervo(at)gmail.com tai soita minulle numeroon 0503460279

Linkin takana olevaan taulukkoon tulee sinun merkitä:
1. Nimesi
2. Yhteystietosi (nimi, osoite, e-mail, puhelinnumero)
3. Minkä paketin otat? (2, 3 vai 4hh huoneessa vai ilman majoitusta -> huom! EI MAJOITTUVILLE OMA KOHTA TAULUKOSSA MAJOITTUVIEN ALAPUOLELLA, merkitse myös, että otatko ruoka+hissilippu-paketin)
4. Erityisruokavaliot
5. Muut huomiot, kysymykset ja terveiset (mm. huonekaveritoiveet. Toiveet toteutuvat ilmoittautumisjärjestyksessä, huoneita on rajattu määrä/huonetyyppi!)



Messilän majoitustarjoukset (leirimaksun lisäksi)
Kahden vuorokauden majoitus neljän hengen aittahuoneessa 165 €/hlö, kolmen hengen huoneessa 175 €/hlö tai kahden hengen aittahuoneessa 195 €/hlö. Hinta sisältää 2 aamiaista, 2 lounasta ja 2 KeyCard –päivälatausta, sekä pe-illan latauksen (klo 16-20.00).



Muista ottaa Keycard mukaan, jos sellaisen omistat, niin sinulta ei mene ylimääräistä 6 €:n maksua.

Ruokailut ja hissiliput ilman majoitusta 104 €. Ilmoita siis taulukossa otatko leirin majoituksella (2, 3 vai 4 hengen huone) vai ilman majoitusta (+otatko ruokailu- ja hissilippupaketin)
Messilän paketit varataan ilmoittautumisen yhteydessä, mutta maksetaan paikan päällä suoraan Messilään.



Lisätietoja tarvittaessa numeroista

050 3460279 (Eve) tai 040 7054221 (Sanna)

MITEN LIITTYÄ TELLU TELLERVOIHIN?
Jos et vielä ole jäsen, niin voit liittyä jäseneksi alla olevien ohjeiden mukaan ja kirjoita taulukon huomiokohtaan, että olet liittymässä jäseneksi.
Seuraavassa siis ohjeet vuosimaksun 2011-2012 maksamiseen:
- maksa 15e TelluTellervot Telemark ry:n tilille 578041-20028128
- MUISTA käyttää viitteenä numeroa 1546 (älä siis kirjoita mitään viestiosioon)
- katso, että maksajana olet sinä (ei esim miehesi) ja vastaanottajana TelluTellervot Telemark ry.

Tämän tehtyäsi lähetä viesti varustettuna yhteystiedoillasi (nimi, osoite, maili, puhelinnumero) osoitteeseen evetellervo@gmail.com ja saat lisäinfoa Tellervoista