1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
jartsa
Vaellus Kanadassa?

Onko kokemuksia Kanadan luonnonpuistoissa vaeltamisessa? tai jossakin muualla? Olisi tarkoitus tehdä vain ehkä 2-3 päivän reissu ohi mennen jossakin.

vesa

Hienoa hommaa. Puistoista asiat selviää nettisivujen kautta, yksityisten maille ei periaatteessa ole asiaa.
Kannattaa siis katsella onko ranchheja lähistöllä, toisaalta tilaa riittää ettei ole pakko toisten nurkissa pyöriä. Tietenkin riippuu mihin päin olet menossa.

Sitten ne karhut: niitä on joskus niin paljon, että suomalainen petohysteria tuntuu koomiselle. Ei niistä sen enempää vaaraa ole kunhan ei jätä ruokia leiriin josta aiheutuu törmäysvaara. Pippurisumutetta taskuun (saa urheiluliikkeistä) niin on jotain mielen rauhoitetta.

unna

Vancouver Island!

Vancouverin saarella on Pacific Rim National Park -kansallispuisto ja siellä upeita eripituisia vaellusreittejä Tofinon ja Uclueletin välillä.
Pari mustakarhua tuli siellä vastaan, mutta luikkivat kiireesti pusikkoon meidät nähtyään. Eli ruoat ja jätteet tarkasti jemmaan, ettei houkuttele elukoita.

Känädässä myös kivoja melontapaikkoja! Tälläkin rannikolla huippupaikat merimelontaan, mutta myös monilla BC:n järvillä hienoja paikkoja.


http://www.longbeachmaps.com/parks.html
http://www.longbeachmaps.com/wildtrail.html#anchor98035

Eläpä hättäile, kyllä se kaira taamoo!

jartsa

Vancouver island kuullostaa ok paikalta. Onko kenelläkään kokemuksia Jasper parkista?

JMJ

Herättelen tätä keskustelua. Onko tullut uusia kokemuksia vancouverin lähellä vaeltamisesta, mitä voi suositella?