1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Justus Lampi
Zermattiin ... Mihin kannattaa lentää?

Lentokenttävaihtoehtoja on Milano, Zurich ja Geneve. Mihin kannattaa lentää, kun tarkoituksena on minimoida maasiirtymien hinta? Matkustusvälineenä julkiset eli varmaankin juna. Mitä ko. junamatka suunnilleen maksaa?Justus

Mikko Piironen

Genevestä 172 frangia eestaas.Itsellä oli just koppimopo vuokralla genevestä, 10 päivää maksoi 330 euroa (oli Ebookersin kautta, Alamon auto).Tästä voipi päätellä, että jos on kolme ja mahtuu koppimopoon (Citroen C2), niin se on halvempi. Mukavuudesta nyt puhumattakaan.Junakin näyttäisi kätevältä, vain yksi vaihto ja matkaan menee aikaa nelisen tuntia.Zurichin ja Milanon voit tarkasta osoitteesta www.rail.ch, sieltä saa hinnat ja milanokin löytyy aikatauluista. Jos Zurichistä joutuu menemään jotain vaikeaa reittiä tai Lausannen kautta, niin sitten Geneve on varmaan hyvä valinta kun sinnekin pääsee suoraan Helsingistä. Milanossa rautatieasema ei ole lentokentällä, joten jos on paljon kamaa niin tulee vähän lisää säätämistä.

Justus Lampi

Vastaan itselleni: kannattaa lentää Milanoon. Junapilettien hinnat ovat:

Milano-Zermatt 41 e, Geneve-Z 57 e, Zurich-Z 69 e.

Lisäksi lento Milanoon näyttää löytyvän 15-20 e halvemmalla kuin noihin muihin.Jatkokysymys: tietääkös joku hyviä retkeilyvälinepuoteja Milanosta?

Tarttis pikkuisen täydentää varustusta ... Mikä mahtaa olla hintataso

esim. Globetrotteriin verrattuna?

Justus

Hmm

Zermatista saa vain lähinnä Guccin vaatteita ja Rolexin kelloja. Täys turistirysä jos multa kysytään.

"Well, I'll say this: climbing can kill you, but women can destroy you. There's a big difference, y'know." — Derek Hersey

720

lennä torinoon ja sieltä dösällä cerviniaan. ei tarvii kärsii zermatin turisteista. muutenkin ruoka on varmaan puolet halvempaa ja parempaa italian puolella! cerviniasta on superhyvät yhteydet zermattiin.

cabiini+pari tuolii

zorro

Cervinia ei muuten oo mikään halpa mesta! Zermattiin olen mennyt Geneven kautta. Geneven lentokentän alakerrasta kulkee junayhteys Zermattiin. Matkalla yks vaihto, olikohan se nyt Martignyssa..

harppa

Kannattaa italiasta napata matkaan pari tyylikästä neonhaalaria Biggrin

Jake Best è un freerider radicale