1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
HeidiM
Mökki Lapista halvalla?

Tahdomme lähteä vuodenvaihteessa pohjoisen pakkaseen ja pimeyteen ja haluaisimme löytää jostakin päin Lappia halvan mökin kahdelle.Mökki voisi olla melko pieni (n.30m2), siinä tulisi olla sähköt, sauna ja takka ja autolla pitäisi päästä ovelle asti. Viihtyisyys plussaa, hintaa vähemmän kuin 400e/vko. Naapurit saisivat olla kaukana (ainakin poissa näköpiiristä), mutta kauppa kuitenkin kohtuullisen ajomatkan päässä. Osaatteko suositella jotakin paikkaa? Mistäköhän kannattaisi moisia mökkejä kysellä? Voiko toivomaamme olla olemassakaan :?

Henkka

Katsopa netistä raattama.fi eli Raattaman kylän sivuilta, sieltä voisi löytyä.

Ja maisemat on sitten ihan 10+. kylällä kauppa ja Muonion palvelut noin 25 km päässä (Alkokin).

rance

http://www.puhtiloma.fi/ on suurinpiirtein 50% halvempi kuin hintarajasi Smile

Kauppaan 27 km, alkon tilauspisteeseen ja elintarvikekioskiin 4 km, naapuriin vajaa kilometri.

HeidiM

Kiitos vinkeistä Smile ! Molemmat vaihtoehdot kuulostivat houkuttelevilta. Sevettijärvi on kuitenkin liian pohjoisessa tätä reissuaa ajatellen. Ehkäpä joskus toiste sinne.Raattaman kylän läheltä löytyi mökkejä Suomen lomapelvelun kautta. Hintakin oli aluksi sopiva -200e/vko!!! Mutta omistaja olikin päättänyt tänä vuonna korottaa hintaa reippaasti ja hinta olikin varausta tehdessäni 350e/vko. Ymmärrettävä liike, kun vertailee muiden mökkien hintoihin, mutta pääsi yllättämään :oPäätimme loppujen lopuksi lähteä Sallaan ja katsastella maisemia siellä päin. Sallatunturin yksityismökit -niminen paikka vuokraa mökkejä kohtuuhintaan.

blogpro

Suosittelen lämpimästi Pallaksen mökkejä. Siistejä, mukavia ja jonkun 500€ viikonloppu sesonkiaikaan. Itse varaisin lapin mökkini Lomarenkaan kautta, siellä ainakin on valikoimaa.

Majoitusta Lapissa

Vuokrattavana erähenkinen pikkuinen kelomökki mukavuuksin järven rannalla Lapissa. Vuokrahinnat ovat kohtuullisia.

Tiedustele oliivi (at) luukku.com

JapeJ

Kokeileppa Pohjois-pohjanmaan Pudasjärven mökkejä jos mökki Lapista ei ole välttämättömyys. Esimerkiksi Rovaniemen kentältäkin pääsee näppärästi Iso-syötteelle Oulun lisäksi ja luonto on hyvinkin yhteneväinen Lapin kanssa. Ei myöskään tarvitse maksaa kaikesta "Lappi-lisää". Iso-syöte lomamökit ovat huomattavasti noita suurempia keskuksia edullisempia. Ja mikäähän ei estä tuolta Syötteeltä lähteä päiväreissulle oikeaan Lappiin Smile

hannukas2

Me on vuokrattu Villiltä Pohjolalta mökit Lapista, hyvin on toiminu.

http://www.villipohjola.fi/sivustot/villipohjola/fi/Sivut/default.aspx

Sakke

ikivanha viestiketju mutta menköön. Mökkejä löytyy myös täältä http://www.vuokraamokki.info/
Ja sadasta muusta paikasta, ainoa mitä pitää tietää on, että on tarpeeksi ajoissa liikkeellä ni on varaa mistä valita!

lohjalainen

Mistä kannattaisi näin vuonna 2017 etsiä edullista mökkiä? Vai onko edullinen hinta ja järkevä varustelutaso/mukavuudet aivan mahdoton yhtälö?

Skieer

Onhan noita varaamoja vaikka kuinka. Lomarengas ainakin välittää ympäri Lappia mökkejä. Tori.fi on kanssa todettu päteväksi paikaksi haeskella. Ajankohta ja sijainti ratkaisee aika paljon hintaa. Pääsiäisenä tai hiihtolomilla aivan Levin tai Ylläksen ytimestä, niin jo on hintaa. Mutta vähän syrjemmästä tai matalasesonkina löytyy kyllä hyvätasoisia kohteita edukkaasti. Toki edukkuuskin riippuu maksavien henkilöiden määrästä, yksin on tietysti hintavampaa kuin porukalla.

lohjalainen

Tori.fistä katselin ensimmäistä kertaa loma-asuntoja. Lapista ei hirveästi tarjontaa ollut, mutta tosiaan sesongin ulkopuolella löytyy ihan ok hintaan. Sijainnilla ei itselleni niin ole väliä. Ja samalla innostuin katselemaan mökkiä kesäksi Smile