1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Tää on ihan sekasotkuinen läjä!!!

Todella huono tää uusi foorumi!!! Entinen takas! Mikä hiton idea oli vaihtaa tälläiseen ihme sekasotkuun????

Anonyymi

Smaa mieltä!!!!VANHEMPI OLI PAREMPI!!!

Anonyymi

Ihan kauhee.....

Anonyymi

asd wrote:
Mikä hiton idea oli vaihtaa tälläiseen ihme sekasotkuun????
Joo sitä samaa. Jos niitä viestejä tuli joku 40/päivä, niin on ylläpitäjältä aika pelimiehen veto jakaa foorumi 20 osaan. Eihän tollanen kävijämäärä millään riitä täyttään kaikkia.

Janne K

Joo, kyllä kategoriat voisi miettiä vielä kertaalleen. Esimerkiksi kiipeilykategoriat voisi surutta yhdistää.

Mpx

Tämä uudistus liittyy koko rakka.netin kehittämiseen enemmän keskustelupohjaiseksi foorumiksi. Sitähän se tavallaan on ollutkin jo yli vuoden kun ei ole ollut resursseja päivittää sisältöä..Vanhan keskusteluryhmän sovellus ei ihan nikottelematta niellyt valtaisaa viestimärää, ~11000 aloitusta ja siihen päälle vastaukset niihin vielä...Ko. sovellus ei tominut tietokannan päällä, siten se rasitti aika paljon prossutehoja sekä liikennöintikapasitettia.Tämä uusi sovellus sisältää myös paljon tärkeitä ja kaivattuja ominaisuuksia, varsinkin ylläpidon näkökulmasta:

- viestiketjujen siirtely

- käyttäjien hallinta

- oikeustasot eri ryhmiin

ym..Toki ois ollu kiva siirtää kaikki vanha keskustelu tänne, teknisesti on vaan liian monimutkaista, joitakin viestejä tullaan siirtää käsin kuitenkin.Onhan tää aika rohkee veto, mietin pitkään, mutta tulipahan tehtyä.Jos ei jengi halua keskustella täällä, muitakin ryhmiä netistä löytyy, pääasia että on mesta missä kommunikoida!

Tämähän on vapaaehtoisvoimin pyöritetty juttu, eli myös helppo lopettaa jos ei toimi..Musta kävijöitä on ollut ihan ok, ryhmähän avattiin vasta keskiviikkona.

Mitä enemmän viestejä saapuu, sitä enemmän jengi aktivoituu, sama

oli vanhan foorumin kanssa..ottaa vähän aikaa, ja nyt on joulun ja ulkoilun aika..eli eiköhän ryhmän todellisuus paljastu vasta ens vuonna!Tässä statistiikkaa:uudet rekisteröityneet - viestit - vastaukset20/12/2002 23 29 88

19/12/2002 46 32 125

18/12/2002 120 39 127--pieni lisäys viel: Rekisteröityneille käyttäjille foorumi tarjoaa paljon käyttöä helpottavia ominaisuuksia lisää, esim: "Katso viime käyntisi jälkeen tulleet uudet viestit" ym..

Anonyymi

tällä uudella systeemillä tää paska kuolee parissa viikossa. ei kukaan jaksa seikkailla näin ilman päätä.vanha oli selkee ja helppo käyttää.jos täs on joku ansainta logiikka takana niin voin ilmoittaa että varat menee vessasta alas.

kun kerran jengi on tottunut tohon vanhaan niin voisin vain siteerata vanhaa kansaa, että:vanha konsti on parempi kuin pussillinen uusia.

Mpx

Kiva kun kuitenkin jaksoit käydä edes kerran. Hyvää uutta vuotta!Mäkin vierastin tätä foorumia aika paljon aluksi, johtunee tietty myös siitä että edellinen oli meikäläisen koodaama, eli sellainen kun halusin...Mutta nyt olen sitä mieltä että tälläinen satojen nörttien yhteisvoimin tekemä...on parempi kuin mun...ja hyvä niin, kaikki kehittyy!Eipä muuten ole ansaintalogiikkaa, eikä mitään menetettävääkään, paitsi tämä aika mitä tähänkin viestiin käytän...mutta tää on kivaa, useinmiten ihan yes..ja sekin riittää.Joo!

Peter Tosh

Se on kumma juttu että kaikesta uudesta pitää valitaa.Selvästi kehittyneempi systeemi tämä uusi. Vähän aikaa menee tottua mutta tottuihan noihin Euroihinkin.

erp

Uusi alusta on ihan ok ja lisätoiminnotkin ovat varmaan mukavia kunhan niihin tottuu. Motukkayhteydellä tai lagaavalla verkolla brousailusta tulee kylläkin melkosta tuskaa. Ryhmittelyssä sensijaan on mielestäni mopo lähtenyt hanskasta -> turhan paljon ryhmiä. Oisko tuota vielä syytä miettiä ja suhteuttaa viestien määrään?

Mpx

Yeah!Kiva kuulla positiivistakin palautetta!Ryhmäjaottelusta otetaan mielellään vastaan ehdotuksia, niitä on helppo muuttaa.

Anonyymi

Aivan perseesta koko foorumi,mutta onneksi taalla on lammin!

Late

No onhan tä sekava mut kaitpa tähän tottuu.

pystyyks sitä vanhaakin rakkaa käyttää vai kui tääl on niin vähän porukkaa??

Mpx

Vanhaa rakkaa voi lukea, mutta sinne ei voi kirjoittaa. Linkki ylhäällä.Porukan vähyys johtunee joulunajasta...ulkoiluilmoista ja tietty vaatii vähän aikaa että uus ryhmä lähtee käyntiin, tammikuussa sitten näkee miten toimii.

Vode

Alkuun tuli tosiaan mieleen, että ei taas tämmöstä, mutta parempi tää on. Varsinkin jaksan edelleen peräänkuuluttaa rekisteröityneen käyttäjän mahdollisuutta selailla viimekirjautumisen jälkeen tulleet uudet viestit. Se on toimiva ominaisuus. Edellinen tosin oli niin selkee, ettei siinä moista ees tarvittu.Sekasotkuinen läjä toisaalta, aihejako on aika tiukka, mutta toisaalta: Itse olen laskija ja jos tahdon seurata kiipeilyä, voin sen tehdä.Onneks tää on kuitenkin pirun nopea, ettei tartte venailla kauaa ryhmien latautumista. Niin ja ehdoton boonus TOIMIVASTA hakukoneesta. Lisäominaisuudet sinänsä kivoja, muttei niitten kanssa jaksa pahemmin pelleillä. 8) WinkJengi jaksaa tosiaan purnata kaikesta uudesta näköjään ja aina! Olisin luullu, että rakan porukka olis sen verran oppimisenhalusta, että porukalla olis muutama minuutti paukkuja harjotella käyttämään tätä, (Kuten on aikaa harjotella kaikkee uutta ulkoiluun liittyvää? :roll: ) mutta samanlaista porukkaa kai tääkin sitten on. Wink Mut eiköhän tää tästä...

"Aina kannattaa lähteä."

Anonyymi

Mikko Paartola wrote:


Ryhmäjaottelusta otetaan mielellään vastaan ehdotuksia, niitä on helppo muuttaa.


Kaikki sellaiset ryhmät, joihin ei tule yli 20 uutta aloitusta viikossa, voi mun puolestani yhdistää isompiin kokonaisuuksiin.Muuten menee liiaksi klikkailuksi. Esim Amazonin pyrkimys yhden klikin shoppailuun seuraa just ihmisten laiskuudesta klikkailla.

ruuhkis

Tämähän on simppeli, hyvintoimiva systeemi Biggrin

Mpx

Ihan hyvä systeemi mustakin!Joo ryhmiä tullaan varmaan karsimaan, yhdistelemään tai nimeämään uudelleen tässä tammikuun aikana. Nytkin on jo fixailtu aika paljon alun jälkeen. Täytyy laittaa joku selkeä kysely käyttäjille parin viikon sisällä.Tämä on vähän huono ajankohta arvioida käyttäjämääriä, kun sattu nämä joulut sun muut tähän.Yks vaikeus on tämä sesonkiluontoisuus tietyissä ryhmissä, esim melonta ja pyöräily on hiukka vähäisempää näin talvella..Mutta palataan asiaan vielä ens vuonna, joka on kohta!

Anonyymi

[color=red]Entinen rakka takaisin! [/]

:oops: Taitaapi ola tämä uusi rikka rakassa

Anonyymi

No tosta foorumin etusivulta voisi ottaa sen moderaattorin kotisivulle menevän linkin pois ja laittaa siihen tilalle vaikka uusimman jutun aiheen tai jotain. Houkuttelisi ehkä paremmin lukijan sinne foorumin sisään.Moderaattorin tiedot voi halutessaan hakea useammankin klikkauksen takaa vaikka sieltä sivulta, missä näkyy kaikki kyseisen palstan threadien otsikot.

Anonyymi

Yhtenäinen kama-osasto oli hyvä... samaa keitintä voi käyttää nuuksiossa ja everestillä, jutut pirstoutuu liian pieniin osiin. Saisi enemmän keskustelua aikaan jos ne olisi jonkun yleisosaston alla.

Sama ongelma vaatteilla, samoilla kuteilla kun voi harrastaa sekä erävaeltamista, vuorikiipeilyä tai mäenlaskua.Taikka sitten ruuanlaitto-osasto ja vaate-osasto kokonaan erikseen.

Anonyymi

Kantssii vaihtaa vanha luukki takas. Tää saitti on alkanut kääpiöityy.

Vanhaan kirjoitettiin päivässä enemmän kuin tänne viikossa.

Lucifer

Eipä tullut vanhaan Rakkaankaan joulun ja uuden vuoden välissä viestejä.

Porukka taitaa olla ulkona (paitsi näppisliidaajat Smile ).

Lux F.

Anonyymi

Pistitpä pahan... onneksi(?) sitä taas tänä iltana auto starttaa (jos starttaa) ja nenä suuntaa uhmakkaasti kohti uusia pakkasennätyksiä...

Anonyymi

Sivustojen tekninen muutos sattaa vähentää murkkuongelmaa.

Ehkä tähän ajan kanssa tottuu, ryhmittely voisi olla confattavissa/user ? :idea:

Matti Verkasalo
Käyttäjän Matti Verkasalo kuva

Siitä ryhmittelystä: niinkuin edellä todettiin voi joku keitin-juttu hävitä Everestin katveeseen. Saiskos Mikko selaisen vipstaakin että jos joku threadi sopisi useammalle aihealueelle, se myös näkyisi niillä? tai sitten tosiaan joku "kamat/varusteet" tyyppinen ryhmä...Kaikenkaikkiaan alkuihmettelyn jälkeen hyvä uudistus, ja kun saat tuonne FAQ-palstalle ne aikaisemmin kaipaamani offari- tms mestat otsikkoina niin aina vaan paranee.

Hyvää uutta vuotta! :lol:

Anonyymi

Yksinkertainen on kaunista ja :roll: usein myös toimivaa.

Uudet sivut ovat monimutkaiset rumat ja ei toimivat. Sad Blum 3

liisapien

No kylläpäs nyt on vaikeeta joillain. Jopa niin suuressa määrin etten jaksanut kaikkia lukea, mutta pakko sanoa oma mielipiteeni tästä foorumista.Olen aika tottumaton näitten foorumien käytössä, mutta kumma kyllä tämän kanssa ei ole ollut mitään ongelmia.

Koska olen laiska niin rekisteröidyin HETI, joka tietysti helpottaa huomattavasti tämän foorumin käyttöä. Huomaankin että suurimmat valittajat ovat vierailijoita. Kannattaisiko rekisteröityä? Se ei maksa mitään.Ja jos on todella niin vaikeaa tämän foorumin käyttö niin voihan sitä olla käyttämättä tai tehdä oman. Eihän tätä ole pakko käyttää?? Vai onko?Kauniita pakkaspäiviä kaikille Smile