1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Ympäristöaktivistit hoi!

Huomenta Ponssen päältä Rytökorven palstalta - kyllä tekniikka on ihmeellistä! Kun herättyäsi olet tätä lukemassa, niin olen pistänyt jo pitkät pätkät kuitupuuta maailmalle.Vaan onko täällä niitä ympäristöaktivisteja, Greenpiisiä, kettutyttöjä, ekoanarkisteja ja muita? Antakaa Malahvian kääpien olla, sallikaa kissojen, kanien, kirppujen ja etanoiden kuolla. Sillä nyt on oma citymaailmanne vaarassa, trendikahvilat ovat kohta paksun raakaöljykertuuksen peitossa. Muotikenkä likaantuu matkalla Kinopalatsiin. Ryssien kelvoton tankkeri rahtaa öljyä Suomenlahdella. Jos se sinne hajoaa, niin ette ennätä vuosikymmeniin pohjoisen metsiä suojelemaan, kaneista huolta kantamaan. Menkää ja pysäyttäkää laiva. kahlitkaa itsenne vaikka potkuriakseliin, sillä nyt on cityihminen vaarassa. Kauan olettekin ehtineet meitä Pohojosen poikia suojelemaan, mutta nyt vihollinen onkin omassa etteisessänne. Tehkää historiaa ja estäkää ympäristökatastrofi. Minä pistän täältä paperia maailmalle niin, että kyllä urotekonne laajalti noteerataan. Ja näin meän kesken, osathan met pithää huolta myös niistä susista ja karhuista, kantha pyssyy terveenä - ei teän niistä tarvii huolta kantaa, vaikka reissussa vähän viivähtäisittekin.Tämän jälkeen voisittekin mennä suojelemaan Brasilian sademetsiä. Kyllä met veronmaksajat vielä teille se sinkkiarkku kustannetaan, että kotimaan multiin pääsette.

Anonyymi

Harvinaisen paljon painavaa asiaa Ponssekuskilla. Miten on viherpiiperot: nyt olisi todellinen ongelma/vaaratilanne käsillä, onko teistä nyt mihinkään? Muuhun kuin puuttumaan epäolennaisuuksiin tai natisemaan siitä jos ajan töihin autolla. Olisi vielä silleen aika kivasti lähellä kotisohvia ja äidin pullamössöä, melkein naapurissa. On varmaan liikaa vaadittu, että vaivautuisitte puolustamaan Brasilian ja Indonesian sademetsiä, mutta tässä olisi helppo nakki tarjolla. Tarttukaa tilaisuuteen!

Aropupu

Älkää viittikö olla noin väsyneitä...

- Aropupu -

Peter Tosh

Puhelimet on kiinni kavereilla että eiköhän nuo ole jo matkalla.Tuonne venäjän öljysatamiin pääseminen voi olla vain vähän hankalaa ja tuon laivan pysäyttäminen merelle ahtojäiden puristukseen ei ole välttämättä järkevintä mitä voi tilanteessa tehdä, se ois niinku yhtä typerää kuin päästää minkit vapaaksi tarhalta.

johanneskastaja

Aika paha jos on jo matkalla. Ainakin Helsinki-Tallinna väli oli (vielä lauantaina) niin laivaväylien viiltelemä että kavereillasi toivoisin olevan edes märkäpuvut mukana. WinkNo, toivotaan että Stemnitsa puskee ehjänä sinne Göteborgiin. Lupas olla tulematta takasin.

Mikko Piironen

johanneskastaja wrote:
No, toivotaan että Stemnitsa puskee ehjänä sinne Göteborgiin. Lupas olla tulematta takasin.
Päinvastoin. Samaisia laivoja tulee kaksin kappalein. Ja useita kertoja.

johanneskastaja

Näinhän se. Uusimpien lausuntojen mukaan.