1 viesti / 0 new
Art
"Ask me I'm local": tule tekemään outdoor-leffaa! (Hki)

Morot!

Kuvaamme lähikuukausina Helsingissä ulkoiluaiheista elokuvaa, joka kulkee työnimellä "Ask me, I'm local". Leffan ytimessä ovat 1) outdoor-action, 2) hyvä meininki ja 3) Helsinki.

Etsimme leffaan eri lajien vetäjiä. Heidän ei tarvitse olla maailmanluokan ninjaguruja taidoiltaan. Pääasia on kohdallaan oleva asenne.

Leffa osallistuu kanadalaisen Banff Centerin vuosittaiseen elokuvakilpailuun(http://www.banffcentre.ca/mountainculture/festivals/2007/). Tavoite on, että Ask me I'm local tuo suomiväriä Banff Mountain Film Festivalin World Tourille (http://www.banffcentre.ca/mountainculture/tour/), joka on muutamana vuotena pysähtynyt Helsingissäkin. (Viime vuoden Banff-ennakko suomeksi: http://image.fi/node/1175)

Sisällöllisesti ja teknisesti kunnianhimoinen tuotanto on omakustanteinen. Kuvattaville ei voida maksaa, mutta kaikki osallistujat saavat paitsi kunkut fiilikset myös kopion leffasta – ja tietty tilaisuuden tuoda omaa lajia ja kenties osaamistaankin esiin, kansainvälisesti.

Monet ovat Ask me'sta jo tietoisia, jengiä onkin ilmoittautunut lupaavasti. Lisää kuitenkin yhä tarvitaan. Kuvauksissa homman juoni etenee niin, että harrastaja esittelee katsojille lempipaikkansa, ei patsastellen, vaan rennosti vetäen! (... ja ne mahdolliset salapaikat säilyvät salaisina, sillä leffaan ei liitetä koordinaatteja tai ajo-ohjeita mestoille, hehe...)

Todennäköisiä lajeja, joita leffassa tullaan näkemään, ovat esim. kitesurffaus, snoukka, kiipeily ja fillarointi eri muodoissaan. Mukaan voisi mahtua myös vaikkapa ääri-Stigailua, kamikazepulkkailua – ja miksei kaunoluisteluakin. Kaikkien lajien ei tarvitse olla edes leikisti extremeä ja huumoria saa olla mukana. Ehtona on, että spotti on Helsingissä.

Suomen pääkaupunki on filkan ytimessä, koska haluamme näyttää kotikaupunkimme monipuolisuuden ja luonnonläheisyyden. Tavoitteena on päästä kuvaamaan erityisesti talvimeininkiä. Kenties jotain sisä-actioniakin saadaan mahtumaan mukaan. Kaikkea siis kannattaa
ehdottaa!

Projektissa on mukana Helsingin kaupungin liikuntavirasto, joten kaikki sen suorituspaikat ovat  käytettävissämme.

Hommaa päälliköi Roger Sittnikow Harsh Productionsista (www.harsh.fi), apukätenä mm. allekirjoittanut.

Lisätietoja ja ilmoittautumisia voi sutia tänne: art(miumau)harsh.fi, roger(miumau)harsh.fi.

Ja eikun vetämään, ilon kautta, rakkaudella!


- Art.