1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
5pv 200km maailman kovin

TV:ssä oli juttu Saharassa juostavasta kilpailusta. Tyypit onkin tosi vetäjiä kun menevät 50 C lämmössä jopa 67 km päivässä eikä välillä ole lepopäiviä.

Ihmetyttävät nämä yleisurheilijat, jotka lyhemmänkin kisan jälkeen tarvitsevat "palautusta". Onko tavan urheilija tosiaan niin pehmeä?

Nuo tyypithän nousivat aamulla maapediltään kuin vetokoirat ja sitten safkan jälkeen tossua toisen eteen.

Opa

Taisipa olla kyse tästä: http://www.saharamarathon.org/ -Aika hurjaa leikkiä näytti olevan :shock:

Mikko Piironen

Vaiko Marathon des Sableshttp://www.darbaroud.com/Ja samaa infoa englanniksihttp://www.saharamarathon.co.uk/index.htmlJa ei ne yleisurheilijatkaan pehmeitä ole, ne vaan juoksee vähän kovempaa. Aika hyvän ajan nekin juoksis ilman palautuksia, mutta jos pitää kilpailla uudestaan ja vastassa on levänneempiä kanssakilpailijoita, niin voipi olla vaikeeta...

Anonyymi

Marokon veljekset vetää muuten vuosittain tarkalleen maratonin mittaisen etapin n. 2h40min!!!!! Selässä on silloin reppu, jonka on painettava sääntöjen mukaan vähintään 5kg. Reitti kulkee hiekkamaastossa, ei poluilla tai teillä.Ei ole viel' suomalaisia kisassa nähty?

Opa

...Aiwan. Oikeassa olet Mikko P. -Tuo ekassa viestissä laittamani linkki veikin vain johonkin "tavalliseen" Saharassa juostavaan maratoniin :o

Anonyymi

Olihan se dokumentti.

4-kymppiset juristit heittävät jopa parin vuoden harjoittelulla "maailman kovimman" juoksukisan.

Tämä maailman-kovin-luomakunnan-rankin on mennyt ihan pelleilyksi. Varmasti se on aiheellista rahoittajien kans toimittaessa, mutta samalla herää epäilys seuraavan kerran kun joku on suurella tohinalla lähdössä jonnekin "tosi rankkaan juttuun".

Onko se mikään seikkailu missä kameraryhmä kulkee vieressä koko ajan?

Anonyymi

todennäköisesti nämä "neljäkymppiset" juoksevat (kävelevät?) juristit häviävät voittajille tuntikausia. Kärki kulkee kulkee kovaa, kuten useimmissa lajeissa joissa jaetaan palkintoja tai otetaan aikaa. Eri asia on sitten kuinka laaja "kärki" missäkin lajissa on.

Anonyymi

joopajoo, hullua touhuahan toi on, ja joku tekee sillä voittoa. tunnen yhden tuon kisan juosseen, ja pulitti ilosta £2000. huiput kisassa ovat käsitämättomän kovia, mutta kyllä sen normaali-ihmeinenkin juoksee, kun treenaa huolella ja järjellä. ja aikarajat joka etapille ovat aika väljät, kävellenkin ehtii. oleellisinta on että saa pidettyä jalkansa jonkinnäkoisessä kunnossa.mutta perimmäinen kysymys. kai tuollaisen kisan juoksemalla jotain itselleen ja ympäristolleen todistaa, vaan jotenkin keinotekoiselta vaikuttaa. 200 lontoolaista ekonomia hakemassa elämäänsä sisältoa, onhan se vähän surullista.

Anonyymi

niinpä niin. elämäänsä sisältöä... aika hyvä pointti. joskus näyttää kaikki extremetouhut täällä lähempänäkin vähän sivuavan samaa teemaa...