1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
calypso
24h pyöräily

Olisi tässä kelien lämmetessä tarkoitus kokeilla kuinka pitkän matkan pystyy pyöräilemään vuorokauden aikana.Viime kesänä pyöräilin useampia n200km matkoja,aikaa kului 10-12h.onko kellään kokemuksia/halukkuutta lähteä mukaan kokeilemaan?

ET

Hyväntekeväisyysmielessä Lohja 24 h
http://www.mtb-lohja.com/joomla/index.php?option=com_content&task=section&id=1&Itemid=33

vesi on pilaantunutta puuteria, kuten Sepi sanoo

khaajane

Kertaalleen 24h takana ja 370 km. Ajettiin kaverin kanssa huumorimielellä ja retkeillen maita ja mantuja. Yöksi kunnon lamppu/kunnon tie ettei mene kyttäämiseksi. Ihan ovela kokemus ja helpompi kuin kävellen sama juttu kunhan keli on samalla puolella. Intoa kokeiluun!

Kari Krändi

ET

Levillä http://konaeurope.com/levi24.htm

vesi on pilaantunutta puuteria, kuten Sepi sanoo

JariK

Ja elokuussa pääsee kokeileen maastossa Kangasalan harjumaastoissa...

www.kangasala24h.fi

Tervetuloa

Jari K

clogz

Millainen eväshuolto olisi realistinen minimi 24h maantiesiirtymällä? Meinaan, että täytyykö syödä oikein ruokaa välillä vai pärjääkö "korvikkeilla"?

Mikbo

www.levi24.fi

Guaranteed boogie,

- mikko s.

A.M.

Muistini mukaan Lohjan 24 H ajossa on ajettu vuorokaudessa about alta 400 km joukkueajona (viestityyppisesti) ja soolonakin n. 300 km. Ja tämä siis maastossa.

zetax

Itse olen pari kertaa kokeillut, parempi kerta oli "vain" 21,5 tuntia ja matkaa kertyi 390 km. Toinen kerta 24 tuntia ja matkaa vain 365 km. Jälkimmäinen rupeama lyhyempi kun pyörä jo aika loppuun ajettu..