1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Jipsu
Hyvä esimerkki nykypyörien "laadusta"

Tässä hyvä esimerkki nykypäivänä valmistettavien fillareiden ja niihin ympättävien osien laadusta. - Ja kysymyksessä on vielä Nishiki, joka on aikoinaan tehnyt tasokasta tavaraa. Eipä ole Nishikistä jäljellä muuta kuin omistajaa vaihtanut tuotemerkki.

http://uutiset.msn.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Tuhansissa+polkupy%C3%B6riss%C3%A4+voi+olla+vaarallinen+etuhaarukka/1135252998774

Asia ei yllättäisi niinkään, jos kyseessä olisi joku Yosemite tai vastaava, vaikka samat osat noissa kai on nykyään kaikissa. Sad

MissäOnJJ

No huh huh... Onhan noita ohjaustangon puhkiruostumisiakin kyl ollut, mut sen sentäs jossain määrin ehkä hyvällä tuurilla ehtii näkemään ennen fataalia mutkaa.

Raid

Noita laatukeuloja on sitten monen muunkin merkin halvimmissa malleissa. Halpaa kun ostaa, niin paskaa saa. Pahinta on ehkä se, kun jostain Biltemasta, Hobbarista tms. myydään superedullinen "maastopyörä" laatikossa ja asiakas joutuu sen itse kasaamaan. Vaarallisia virityksiä on tullut nähtyä liikenteessä.

Tietysti traagista että noin kävi, mutta joku tolkku pitäisi olla kuluttajallakin. Ei se ihan äkkiseltään katkea, tässäkin tapauksessa jouset oli ruostunu poikki. Epäilemättä näin tapahtuu, jos pyörää säilyttää ulkona räystään alla ja hävittää korkit haarukan jaloista -> jalat täynnä vettä.