1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
280207
Yksinäinen nainen telttailemaan

Olikohan jossain ilmaisjakelulehdessä juttua, ettei yksinäinen nainen voi/uskalla vieläkään lähteä telttailemaan ilman kaikennäköisiä pippurisuihkeita. Mitä sanotte, iskeekö ralluhuiskaaja yöllä, jos lähden pienen poikamme kanssa telttailemaan esim. Nuuksioon? Miestä ei telttailu voisi vähempää kiinnostaa, mutta poika kovasti haluaisi, eikä äiti vanhana partioilaisena panisi pahakseen paria telttayötä.

an55

[quote author=280207 link=topic=18539.msg121794#msg121794 date=1182409447]
Olikohan jossain ilmaisjakelulehdessä juttua, ettei yksinäinen nainen voi/uskalla vieläkään lähteä telttailemaan ilman kaikennäköisiä pippurisuihkeita. Mitä sanotte, iskeekö ralluhuiskaaja yöllä, jos lähden pienen poikamme kanssa telttailemaan esim. Nuuksioon? Miestä ei telttailu voisi vähempää kiinnostaa, mutta poika kovasti haluaisi, eikä äiti vanhana partioilaisena panisi pahakseen paria telttayötä.Vaikea on kuvitella, että raiskaajat viitsisivät lähteä tuollaiseen paikkaan. Toki kaikki on mahdollista, mutta mielestäni epätodennäköistä. Jos tuollainen mahdollisuus omassa mielessä pyörii, niin se saattaa latistaa tunnelmaa. Siinä tapauksessa voisi ihan vaikka siitä syystä varustautua pippurisuihkeella, kovaäänisellä pillillä tms. Kännykkä mukaan, niin saa tarvittaessa apua.

Mövenpick

Toinen asia on sitten se, mitä tekee jollain kovaäänisellä pillillä tuolla Nuuksion erämailla. Pippurisuihke nyt toki jonkin aikaa auttaa, mutta niitäkään ei (laillisesti) kaupasta tavan ihminen saa ja kännykälläkin vähän huono lähteä apua jonnekin pusikkoon soittamaan. Eiköhän ne raiskaajatkin toimi kysynnän ja tarjonnan lakien orjana ja valkkaa kotikonnuillaan lähiöissä ja kaupungin liepeillä pikkutunneilla baarista alkoholin vaikutuksen alaisena kotiin taapertavat minihametyttöset saaliikseen. Siitä missä aita on matalin jne.

Timo Madman Papunen

Luin itsekin eilen yhdestä ilmaisjakelulehdestä siitä. Kyseessähän oli naistoimittaja, joka halusi testata telttayöpymistä Bodomjärven vuoden 1960 kolmoissurmien tapahtumapaikan tuntumassa. Artikkelin mukaanhan hän sai yöpyä ihan rauhassa, mitä nyt toisella rannalla oli joku äänekkäästi laulaa kajauttanut jossakin vaiheessa yötä. Luonnon ääniä...

Suomi on kyllä sen verran turvallinen maa, että telttailu on kyllä mahdollista ilman mitään suurempaa asearsenaaliakin. Painavat vain turhaan retkitavaroiden joukossa. Matkapuhelin kannattaa ladata täyteen ennen reissuun lähtöä. Kotiväelle on hyvä ilmoittaa suunnitelmat ennen reissuun lähtöä ja myöskin muutoksista/vaiheista reissun aikana. Lisäksi vanhoista partiotaidoista on varmasti apua metsän keskellä leiriytymisessä - puhumattakaan siitä maalaisjärjen käytöstä.

Mukavia telttailureissuja!

Josie

Eipä ole tuollainen koskaan mieleen tullut ja paljon olen yksin reissannut ja telttaillut. Tosin kyllä viime kesänäkin vaelluksella moni jaksoi ihmetellä että nainen on yksin vaeltamassa... Mulla vaan on se asenne että jos kukaan ei pääse mukaan niin voi mennä yksinkin ja silti voi olla hauskaa. Ei reissun tarvitse seuranpuutteeseen kaatua.

Marjut

Turvallisempaa meidän metsissä on kuin jossain niin sanotun sivistyksen piirissä. Ralluhuiskaajat liikkuvat siellä missä on enemmän ihmisiä ja helpompaa saalista, kuten tuossa edellä on jo tullutkin esille. Minä myös kuljen usein yksin yöpyen teltassa tai avoimen taivaan alla. Nuuksion maastoja on tullut kolutuksi ja rauhassa on saanut olla. Turvallisin mielin vain metsään.

nilakka

Eipä ole vielä meikääkään kukaan raiskaillut metsissä telttaillessani.
Pari vuotta sitten olin yksin pyöräretkellä ja maaseudulla sitten yövyin jonkin pellolle vievän tien reunassa...
Illalla kaheksan aikaan näin vierisen lammen rannalla jonkun ukkelin,joka kovasti katteli mun teltalle päin. :shock:
Nuotion teon jätin juuri siksi väliin,etten antaisi sille aihetta tulla leiriin.
Ties vaikka olis halunnu maksun maansakäytöstä luonnossa..... :?

Mutta aamuun mennessä ei kukaan häirinnyt ja jatkoin matkaa upeaan suviseen maisemaan... 8)