1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
YLLÄPIDOLLE: Voisitte siistiä sonta-osastoa

Alkaa olla tämä osasto jo todellista paskaa täynnä, joten olisi aika siivota noita Goran juttuja pois ja harkita Goranin poistamista kokonaan käyttäjistä, koska viimeisimmät viestit ovat olleet pelkkää vitt...lua muille käyttäjille.

Miehe...eiku pojalla on oma foorumi, niin mitä helkuttia se enää täällä tyhmien,heikkojen ,vähä-älyisten,hitaiden,mitään tietämättömien...jne seurassa pyristelee?`

Anonyymi

Yleisesti näitä eri aiheita seuranneena, uskoisin (en väitä varmaksi tiedoksi) että sitä saa mitä tilaa. Jos aina antaa paskan roiskua, ja suivaantuu sitten kun saa vähän omille silmilleenkin keskustelu pysyy tällaisena.Liika liipasinherkkyys kannattaa jättää ja sen sijaan etsiä niitä kirjoittajien tarkoittamia pointteja. Usein sivupoluille ajaudutaan yksittäisen haistattelu tai "mä oon kovempi" -viestien seurauksena. Ne jotka eivät kestä tulessa, pidättäytykööt provosoimasta. Juttu pysyy paremmin asiassa ja kiinnostus säilyy.Usein mainitut besserwisserit ja toisten väheksyjät ovat vaatimassa moderointia, vaikka puhetta maailmaan kyllä mahtuu. Juttujen toden- tai tarunperäisyyden voi arvioida omassa mielessään. Se sinänsä ei ole uuden rivin arvoista, ellei siihen liity todellista kiinnostusta ja/tai asiantuntemusta.Ja muistakaa vielä se osaston nimi - suhtautukaa siten jo tullessa ja relatkaa.

"elämä ON ulkona"

Näin se vanne hiukan höltyy ja rentou

Anonyymi

Ylläpito tosiaankin voisi poistaa palkkasoturin