1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
matah
Canada Goose Expedition Parka

Onkohan kyseistä takkia mistään saatavilla halvempaan hintaan mitä useankin liikkeen ovh:t ovat?

t:Matti

siilikäs

Tsekkaa www.globetrotter.de
Ainakin Snow Mantra myynnissä 699;

- Äläpähättäile keitämä potut! -

musher

Eipä sitä juuri halvemmalla mistään tahdo löytyä.. Suomessa näyttäis olevan joka paikassa sama lähtöhinta eli 585eur. Jos rajan lähellä asut niin Luleåssa oli Expedition Parka 5000kr eli n.520eur(.http://www.wildmarksshopen.se/) Mikäli olet eteläsuomesta niin tästä tiedosta ei sitte varmaan ole apua...
Ite sain nätisti puhumalla sen Rovaniemeltä tuohon samaan hintaan. Smile

emppu

Ebaysta saattaa myös tehdä löytöjä...

vinski

Näyttäisi valmistaja säätelevän hintoja. Niinhän ne tietysti aina tekee, mutta ensimmäistä kertaa törmäsin kuluttajatavaramerkkiin, jonka amerikkalaiset jälleenmyyjät (ainakin ne, joita pikaisella googletuksella havaitsin) lisäävät valmistajan määräyksestä lisähinnan kansainvälisiin ostoihin.

niilo

Miksi tommonen pitäisi välttämättä saada, minusta aika hölmön näkösiä tavisten päällä tuolla kartsalla. Aika paksu, raskas ja kömpelö, vaikutelma vielä korostuu lentokoneessa.

vinski

[quote author=niilo link=topic=11926.msg84649#msg84649 date=1133271117]
vaikutelma vielä korostuu lentokoneessaMinusta mikä tahansa untavatakki päällä on hölmön näköistä lentokoneessa. Saattaa olla tarpeen kuitenkin joissain tilanteissa vaikka olisi tuskin pitänyt lentäjiä tolkuissaan taannoin kreikkalaisen koneen lento-onnettomuudessa.

Addict

[quote author=niilo link=topic=11926.msg84649#msg84649 date=1133271117]
Miksi tommonen pitäisi välttämättä saada, minusta aika hölmön näkösiä tavisten päällä tuolla kartsalla. Aika paksu, raskas ja kömpelö, vaikutelma vielä korostuu lentokoneessa.Onko sillä mitään merkitystä miltä se takki näyttää lentokoneessa? Onko sillä ylipäätään väliä miltä se takki näyttää jonkun muun silmissä, kunhan takki toimii ja on itse tyytyväinen?