1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
rizzku
Touring adapter for skibindings

Eli on toi Suomi hiukan hukassa, mutta kyselisin jos jollakulla olisi kokemuksia tollasista "touring adaptereista normi lasku siteisiin"? Toimiiko yhtä kätevästi kun touring siteet ja monot? Onko kiinnitys ja pois otto hankalaa rinteessä? Entäs yhteensopivuus siteiden kanssa? Olen todella kiitollinen jos jollain on jotain sanottavaa(tietoa, kokemuksia) aiheesta.

beisik

Moi, tarkoitatko alpine trekkereitä?

www.bcaccess.com/bca_products/alpine_trekker.php

Teepä haku tänne foorumille, noista on ainakin keskusteltu jo aikaisemmin.

Itselläni on alpine trekkerit salomonin siteissä kiinni ja toimivat hyvin.
+ saa laskea alas kunnon siteillä
+ ei tarttenu ostaa uusia kamoja muuten
+ kiinnitys ja poisotto äärimmäisen yksinkertainen ja helppo kunhan on etukäteen säätänyt trekkerit sopimaan omiin siteisiinsä ja monoon.
- painavat ylöspäin mennessä jaloissa ja alaspäin mennessä vievät tilaa ja saattavat luoda vaaratilanteita/epämukavuutta kun ne on repussa heilumassa.
- noustessa olet hieman korkealla suksien päällä kun tulevat siteiden päälle.

(muistelisin että ei ne ei toimi kaikkien alppisiteiden kanssa, mutta en ole ihan varma).

HeMa

[quote author=pesu link=topic=16311.msg108287#msg108287 date=1164631206]
(muistelisin että ei ne ei toimi kaikkien alppisiteiden kanssa, mutta en ole ihan varma).Yepu, Tour WRECKERIT ei tykkää oikein noista Look/Rossari P- ja FKS siteistä, kun se taka "dildo" nappaa wreckeriin kiinni... tosin jos painalee aina sillä pienemmällä korotuksella, niin sitten voi käyttää... Tasamaat vaan tuolloin on aika syvältä.

Lisätään sitten vielä noihin negatiivisiin puoliin tuo hyvin dokumentoitu ominaisuus,  eli ko vehkeet on aika suolesta jos joutuu kohtuu kovalla lumella vetämään poikkirinteeseen (sydeemi on liian korkea, ja bonuksena Wreckerit hajoaa).

Se, kuinka paljon kestävämmät (jos yhtään) "oikeat" AT-siteet sitten onkin aivan toinen asia....

Matteus

Tästä http://www.tetongravity.com/forums/showthread.php?t=68245 ja haulla muistakin threadeista ohjeita elämän helpottamiseen Trekkereiden kanssa. Summasummarum: Trekkerit kannattaa virittää vähän ylipitkiksi monoon verrattuna, jolloin istuvat siteessä tiukemmin ja Look/Rossari -tyyppinen takakappalekin toimii paremmin. Sitä en tiiä, että millaista tuskaa noiden virittäminen siteisiin on jos etupaine on säädetty oikein jämäkäksi mutta kokeilemalla varmaan selviää.

Mie näistä mittään tiiä, luen vaan muiden kokemuksia.

Matson lainen.