1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Timpsi
Vaeltaja Kuusamo -teltta

Paikallisessa Maxissa tuli vastaan Vaeltaja Kuusamo-teltta. Paino 3.8kg, vedenpitävyys 5000 mm, koko 435x140x105, hinta 99 euroa. Iso absidi ja muutenkin pätevännäköinen teltta noin halvaksi viritykseksi.

Onko kellään tuosta enempää tietoa, tai jopa käyttökokemuksia? Vaikka kuinka googlaan, en löydä yhtään mitään asiaan liittyvää, en edes valmistajaa.

Vagabond

Hiukan painavalta kuulostaa pitkiä matkoja kanniskella kahden hengen teltaksi. Tosin siinä se hinta varmaan just näkyykin.

Anonyymi

Eipä taida olla sellaista valmistajaa kuin "vaeltaja". Mahtaisiko olla juuri tuon kauppaketjun jossain kaukoidästä omalla "vaeltaja" logolla valmistuttamia tuotteita. Teltta voi olla omassa rajoitetussa käytössä aivan toimiva, tai sitten ei. Halpatavarasta ei ikinä tiedä.

Anonyymi

Niinpä. Joskus tekee löytöjä mutta harmillisen usein sanonta "halvalla ei saa hyvää" pitää paikkansa. Saahan telttoja toki halvemmallakin, mutta... suosittelisin olemaan varovainen ainakin jos teltta tulee kovaan käyttöön. Satunnainen viikonloppukäyttö leirintäalueella ja no problem.

eks

Joskus on Pick Import tuomut maahan ainakin maastopukuja tuolla vaeltaja -merkillä. Olisivatkohan nuo teltatkin samasta paikasta lähtöisin.

Anonyymi

Piti sitten käydä katsomassa asia patentti ja rekisterihallituksen sivuilta.
www.prh.fi
Ja olihan tuon "vaeltaja" tavaramerkin rekisteröinyt PICK-IMPORT FINLAND OY LTD.
www.pickimport.com
Toki tuolta ei mitään tietoa tuotteista löytynyt.

Timpsi

Jep, Pick-import näyttää tosiaan olevan mokoman maahantuoja. Teltan alkuperästä ei edelleenkään ole hajua, mutta väliäkö hällä; pistän sataseni kotimaiseen malliin ja saan tarvittaessa jonkinmoista tuotetukea. Bonuksena säästän kilon verran painoa hartioilta.

Kiitoksia avusta!

&quot;I&#039;m on a journey to the end of vodka.&quot;<br />[i]--Chef Lajunen, [url=http://www.imdb.com/title/tt0116752/]Drifting Clouds[/url][/i]