1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Lopullinen(?) totuus eri materiaalien hengittävyydestä

Sattui silmiin tällainen linkki: http://phillipgibson.homestead.com/files/breathability.pdfSiinä on USAn armejan tutkimuskeskuksen käppyrät eri materiaalien hengittävyydestä eri kosteusoloissa.Kiinnostavia pointteja:- uusi vesitiivis eVent -kalvo on aivan helevetin hyvä, samaa tasoa hengittävyydeltään Schoellerin Dryskin Extremen kanssa, joka ei edes ole vesitiivis.- Alpinen Triplepoint on kuivissa oloissa parempi kuin Gore XCR, mutta enimmäkseen huonompi.- Sympatex kehnoa (oliko uutinen?)- Entrant laminaatti ja Patagonian käyttämä Nextec (ei vesitiivis) ovat erinomaisia.- Schoellerin WB-400 ei hengitä... Unohtakaa siis Nortin Vector2 takki...

Anonyymi

Kiitos tietomiähelle erinomaisesta artikkelista! Mistä noita dryskin, Event tai velocity takkeja saa Suomessa/netistä ja mitä ne maksaa?

Anonyymi

mikähän teknologialehti se oli tossa viime vuonna, kun asetti juuri armeijan tutkimuslaitosten hommat hieman kyseenalaisiksi. en kommentoi, mutta vain tiedoksi.

Anonyymi

No eeeVenttiä näyttäis olevan ainakin joissain Lowe Alpinen ja Kälttermusenin kamoissa, käy kattoo koko lista osoitteesta:

http://www.eventfabrics.com/comfort/find.cfm