1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Nortin/Goren takuu ??

Mulla on muutamia vuosia vanha Nortin takki, joka aivan selvästi vesikeleillä vuotaa. Minkälainen takuukäytäntö Nortilla/Gorella on tällaisissa tapauksissa ? Lähetänkö maahantuojalle ja odotan parasta ?

Anonyymi

entäs kun vuoden vanhasta nortin takista on hihojen tarranauhat revenneet irti?Meneekö takuuseen vai syytetäänkö taas käyttäjää?

Anonyymi

vite maahantuojalle ja se joko korjataan tai saat uuden tilalle. näin ainakin vielä pari vuotta sitten. monta kertaa tuon tehnyt. kerro miten kävi

PasMak

Ainakin kengissä on Gore korvannut jo pari kertaa uudet tilalle. Toisella kerralla ikää 2-3v.

Luulis saman goretakuun koskevan myös muita vaatekappaleita.

Anonyymi

ilman ostokuittia on varmaan turha kamojaan maahantuojalle tarjota ?

Anonyymi

... jos meinaat saada tuotteen Gore-takuun piikkiin, et tarvitse kuittia, koska ko. takuu on ikuinen. Jos taas vika tuotteessa ei ole Gore kalvossa, vaan jossain muualla, niin voipi hyvin olla että maahantuoja vaatii kuitin. Joku paremmin tietävä voi kyllä sanoa toisinkin, tää jälkimmäinen oli nyt lähinnä oma arvaus.

Anonyymi

jaa, mulle tuotiin kerran kauppaan nortin jotkut salopette housut. niihin oli tullut karmee vika, yksi sivuvetskarin suojaläpän nepparin naarasosa oli häipynyt. no, housut maahantuojalle sieltä englantiin, neppari paikalleen, housut maahantuojalle ja sieltä meille kauppaan. et sillai pelas.

Anonyymi

Pistin pari vuotta sitten tehtaalle suoraan Nortin puvun. Sen "legendaarisen" mountain jacketin ja bibsit persluukulla. Ajattelin jo silloin, että maahantuoja käy varmasti hankalaksi. Housut tuntuivat vuotavan -siinä vaiheessa käytetty jo kuutisen vuotta- ja olihan toisessa puntissa iso vekkikin. No housujen takiahan hommaan ryhdyin, mutta sain takin suhteen ajatuksen että kokeillaan. Koko homma pakettiin ja kaunis käsialanäyte mukaan mikä on homman nimi. Pyysin tarkistamaan housujen kunnon ja korjaaman vekin tai suorastaan vaihtamaan puntin ja kuinkas kävikään ->paluupostissa tuli kokona uusi pukukokonaisuus. Nyt siis vain odotan vielä pari vuotta ja pistän taas puvun pakettiin jne. Kukas sitä nyt montaa vuotta samoilla vaatteilla laskee...

Anonyymi

Asiaa ! : ) Siis lähetit valmistajalle (pääkonttori tms.) ilmeisesti? Nortin tehtaalle on kai aika vaikee lähettää kun ei niiden kamoissa lue edes valmistusmaata nykyään.

(kiina/taiwan/???)

VilleF

Quote:
entäs kun vuoden vanhasta nortin takista on hihojen tarranauhat revenneet irti?Meneekö takuuseen vai syytetäänkö taas käyttäjää?
Kyllä toi homma menee takuuseen. Itselläni oli sama juttu, vein takin takaisin kauppaan ja sieltä lähettivät sen Belgiaan. Takasin (n. 8 viikkoa) tuli tukku rahaa, mikä on aika erikoista kun miettii miten helppo vika olisi ollut korjata. Tais joku reklamaatioiden käsittelijä tarvita takkia..

Anonyymi

siihen takin vuotamiseen kannattaa kokeilla kunnon konepesua neljässä kympissä. sitten vielä lisäät uudet kyllästeet pintaan/aktivoit vanhat.

hengittävyyskin paranee samaan rahaan.